Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz így az életü (n) kkel?

Mi lesz így az életü (n) kkel?

Figyelt kérdés
Tesóm 24 éves, a lány (diszkós maca) 21.Mindketten kihagyták a tinikor minden örömét és bánatát, két éve, mikor összejöttek, tapasztalatlanul, fogalmuk sem volt, mennyi cirkusz lesz itt. Rettentőt cirkuszok, részegeskedések mentek, először a lány ivott, aztán a tesóm, de úgy, hogy az amúgy spórolós srác nem tudta, hogy épp szétrúgja a plazmatévéjét, amiért annyit spórolt. Az utóbbi fél évben itt laktak a szüleimnél, sokat szenvedtek az állandó cirkuszok miatt. Egy jó hónapja a csaj összepakolt (nem buliztam eleget, nem jártam még x csávóval), és a nagy értelmi képességű nővére osztja neki azóta az észt.Ma kiderült, hat hetes terhes. Eddig úgy volt, hogy elveteti, most kitalálta, hogy megtartja, egyedül.Olyan szinten kikészültem, csodálatos szüleim vannak, az én fiamért is rajonganak. Tőlük zárja el ez a lökött nő majd a gyereket? Tesóm eddig benne volt az abortuszban, de igazából neki a gyerek+csaj is kéne. A lány fodrászgyakornok, 40ropit keres.Tesóm most kezdett vállalkozni, nem képes ellátni saját magát sem. A csaj apja egy őrült, ha megtudja úgyis tombolni fog, szerintem kiadja az útját. Apám a szakítás után azt mondta, ide nem jöhet vissza.Akkor még nem tudtuk, hogy terhes. Nem szeretném ezt az egész szrt a szüleimnek, meg a tesómnak sem. Mi lesz? Vajon tényleg megtartja? Attól félek, h a tesóm ebbe fog belebolondulni, ő is hibás, persze, de nem ezt érdemli.
2009. okt. 9. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Most esett le,hogy neked az lenne a kényelmes,ha a tesó dobná a barátnőt és megölné a gyerekét.

Ha zavarnak tök egyszerű:költözz el.

2009. okt. 12. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem a kedves utolsó válaszolónak nagyon nem jól esett le....

Gondolkozz már, mielőtt hülyeséget írsz.....

2009. okt. 12. 10:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem is kommentálom. :-(
2009. okt. 12. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért most nem az a legnagyobb gond,hogy nem akarja elvetetni?

Persze ,ha tévedtem,akkor elnézést.

Viszont akkor érthetőbben is kifejezhetné magát a kérdező,mert az utolsó kommentjeiben arról ír,hogy mégis elveteti,csak meg ne gondolja magát.Ezt én annak értettem,hogy az abortusz mellett van(ami már csak azért is hülyeség,mert a statisztika szerint fél év múlva ugyanúgy terhes lesz)

2009. okt. 12. 15:07
 15/15 A kérdező kommentje:

Egyikünk sem akarja, hogy elvetesse, de ha megtartja, akkor igenis találkozhasson a családunkkal a gyerek.De ha nem tartja meg, abba a részébe meg én főleg nem avatkozhatok bele, mert azt végképp nem tudnám befolyásolni.

Meg ha megtartaná, és összeköltöznek, mondjuk a szüleinknél, szigorú szabályokat kéne betartaniuk.Az én fenntartásaim ebben már ki is merültek.

2009. okt. 13. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!