Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy állnátok hozzá ehhez...

Ti hogy állnátok hozzá ehhez a helyzethez?

Figyelt kérdés

Szüleim mindig hangoztatták hogy gyűjtenek nekem induló tőkét, ha építkeznék vagy családi házat vennék, Apámtól ha kérdeztem miért nem vesz magának nagyobb motort vagy más egyebet, azt mondta mert nekem kell gyűjtenek

Múlthéten kibukott a dolog hogy semennyi pénzt nem raktak be, csak mondogatták

1 millió forint van a nevemen értékpapíron, amit annak idején nagyim adott, és ezzel vége is

Nagyon szomorú vagyok hogy át ejtettek, mert így teljesen csak magamra számíthatok ha beruházás lesz majd, mikor kérdeztem tőlük hogy akkor mégis mikor óhajtanak gyűjtögetni? talán 1 hónappal azelőtt mikor meg már kell a lakásra a pénz?

Azt mondta anyu, ne hőbörögjek, miből rakjon félre mikor legalább 40-45 a rezsi pontosan nem tudom, de hozzáteszem a kettejük fizetése 320e ft, ebből kétlem hogy nem lehetne félretenni havonta

Elmegy olyan piti dolgokra a pénzük hogy észre se veszi az ember és következő fizetésig marad a 320-ból kb 30e ft, fater közel 900 ft-os cigit szív meg ilyenek

21/F

2013. jún. 11. 16:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
7. Nem tettek, hülye! Megmondta, hogy csak a mama pénze van a bankban. Leírjam lassabban, hogy felfogd?
2013. jún. 11. 16:45
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Az elso negynek gyanitom az "akkor mikor akarnak gyujtogetni" c. kerdesen akadt meg a szeme.

Egyebkent megy a szovegertes, koszonom. Elso voltam.

2013. jún. 11. 16:47
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Eéső: kiröhöghetlek? Mert az baromira nem azt jelenti, hogy a kérdező MOST várná a gyűjtögetést, csak utalt rá, hogy ÉVEK voltak rá. Nem megy az a szövegértés mégsem.
2013. jún. 11. 16:50
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

16:45-ös: "Nem tettek, hülye! Megmondta, hogy csak a mama pénze van a bankban."

Szerintem veled igen komoly bajok vannak. Ugyanis lehet BETENNI pénzt és utána KIVENNI, és a végén ugyanannyi marad, mint amennyi elötte volt.

Mellesleg a stilusod igencsak bunkó, nem ártana, ha elgondolnál azon, hogy miért nem tudsz kultúrember módon irni.

2013. jún. 11. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Az még nagyobb pofátlanság volt, ha kivettek, mert akkor ez azt jelenti, hogy már a nagyi milliójából is szórtak el előtte. Még jó, hogy azt kegyeskedtek visszarakni. Tudod, rólad mindent elmond az, hogy te a gyerekednek nem adnál egy fillért sem, hanem önző módon arra lenne, hogy te lazacot zabálj 90 évesen prptkóval.

Hülyékkel nem szoktam jólnevelten vitatkozni. Szerintem menj vissz elsőbe, és tanulj olvasni, majd aztán beszélgetünk.

2013. jún. 11. 16:56
 16/23 anonim válasza:
73%
A kérdezőnek segítsetek ahelyett, hogy itt szánalmasan egymást szidjátok!!!
2013. jún. 11. 16:56
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
Ezt honnan szeded? "akkor ez azt jelenti, hogy már a nagyi milliójából is szórtak el előtte"
2013. jún. 11. 17:01
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

"Tudod, rólad mindent elmond az, hogy te a gyerekednek nem adnál egy fillért sem, hanem önző módon arra lenne, hogy te lazacot zabálj"

Ilyet nem írtam, mellesleg utálom a lazacot, de az egyértelmü, hogy csak veszekedni akarsz, de ez csak téged mnösit!!!!

2013. jún. 11. 17:02
 19/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem örülj az egy misinek amit mamád adott. Tudod mit kapnak az átlag emberek? A szülei fizetik az iskolába járást minden költségével együtt, ezenfelül kaját, esetleg nyári tábor és itt kifújt. Ennek már lehet örülni, mert van az a véglet is, hogy anyuka meghal, apuka meg iszákos, és amellett hogy ver téged, még otthon sem tudsz rendesen enni, nemhogy az iskolában. Az ilyen mennyire örülne egy milliónak szerinted? Elég volt ám téged felnevelni, át kellett volna gondolnod, hogy mennyire reális, hogy szüleid a nevelésed mellett annyit félre tudnak tenni, hogy abból te építkezni vagy házat venni fogsz. 21 vagy, születésedtől fogva havi 60-80 ezret kellene félretenniük, hogy te csak úgy hip hopp suli után tudjál építkezni. Persze, szar ügy, hogy átba.tak, de úgy gondolom 21 éves férfi létedre egy ilyen ütés után csak talpra kellene állni és a lehetőségeket sorba állítani, nem pedig ezen rágódni.
2013. jún. 11. 17:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Az nem tünt fel senkinek,hogy apucinak van motorja?Azt fenntartani sem túl kis pénz!

Kedves kérdező,tedd magad túl lelkileg a szüleid "tettén".Ezt kívülálló nem véleményezheti.Tudom ,sajna saját tapasztalatból.

2013. jún. 11. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!