Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért csinálja ezt velem? Mire...

Mért csinálja ezt velem? Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés
Anyósom közel 7 éve piszkál ott tesz keresztbe ahol tud.Mikor meg elakarta válni a férjemtől akkor Ő könyörgött legjobban,hogy ne.
2009. okt. 9. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ezek a tipikus unatkozó asszonyok! Nem történik semmi érdekes körülötte, ezért gyárt problémákat, nézeteltéréseket. Nem nagyon tudsz ellene tenni szerintem! Kerüld a társaságát, amennyire ezt családon belül meg tudjátok oldani...
2009. okt. 9. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Mi a fene vagy Te valami báb?Már ne is haragudj,de ha én válni akarok akkor válok.Ezt én döntöm el,és ha úgy döntök elválok akkor könyöröghet bárki.Egy kapcsolat egy házasság 2 emberre tartozik,,nem avatkozhat bele senki.

Miért hagyod,hogy anyósod piszkáljon?És a férjed mit csinál olyankor,ludast olvas?Miért nem véd meg?És Te miért nem véded meg magad?

2009. okt. 9. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Férjem is ezt mondta,hogy anyja unja magát,és azért szekál engem/minket mert nincs barátnője,és így legalább van kivel foglakoznija.Csak már túl messzire ment el az édes anyukája!
2009. okt. 9. 19:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Én meg védem kiállok magunkért csak épp ebből van a konfliktus,hogy én ilyen vagyok meg olyan.És így van kit rágalmazni!Különben igazad van 2 dik válaszadó nem kellett volna vissza táncolnom,csak itt van 2 gyerek is akiknek apára van szükségük.
2009. okt. 9. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen,igen,de neked meg nyugalomra boldogságra.És a gyerekeidnek is.Persze ha Ti jól megvagytok a férjeddel szeretitek egymást az jó,jobb elkerülni a válást ha lehet,de ha rossz a házasság az senkinek nem jó, a gyerekeknek sem.Egy minden lében kanál anyós meg csak akkor tud működni,ha van hozzá partner.Persze mindig annak kell kellene rendbe tenni ezt akinek a szüleiről szó van.Ha a férjed határozottan leállította volna az anyját,ha tudná hol a határ akkor nem piszkálna benneteket.Ez baromi ideg őrlő én is tudom volt szerencsém a helyzethez.Sajnos én csak harag árán tudtam rendbe tenni,megvédeni a magán életünket.De a férjem maximálisan mellettem állt,tudta hol ki mellett a helye.Mert szerintem ez a nem mindegy.

2 voltam.

2009. okt. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!