Mért csinálja ezt velem? Mire véljem ezt?
Mi a fene vagy Te valami báb?Már ne is haragudj,de ha én válni akarok akkor válok.Ezt én döntöm el,és ha úgy döntök elválok akkor könyöröghet bárki.Egy kapcsolat egy házasság 2 emberre tartozik,,nem avatkozhat bele senki.
Miért hagyod,hogy anyósod piszkáljon?És a férjed mit csinál olyankor,ludast olvas?Miért nem véd meg?És Te miért nem véded meg magad?
Igen,igen,de neked meg nyugalomra boldogságra.És a gyerekeidnek is.Persze ha Ti jól megvagytok a férjeddel szeretitek egymást az jó,jobb elkerülni a válást ha lehet,de ha rossz a házasság az senkinek nem jó, a gyerekeknek sem.Egy minden lében kanál anyós meg csak akkor tud működni,ha van hozzá partner.Persze mindig annak kell kellene rendbe tenni ezt akinek a szüleiről szó van.Ha a férjed határozottan leállította volna az anyját,ha tudná hol a határ akkor nem piszkálna benneteket.Ez baromi ideg őrlő én is tudom volt szerencsém a helyzethez.Sajnos én csak harag árán tudtam rendbe tenni,megvédeni a magán életünket.De a férjem maximálisan mellettem állt,tudta hol ki mellett a helye.Mert szerintem ez a nem mindegy.
2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!