. Keresek egy helyet, ahova befogadnának átmenetileg, el tudnék költözni? Mezőkövesd, vagy környéke érdekelne.
De az se elképzelhető, hogy a Te tulajdonodat eladja. Ha a Te tulajdonod valami, azt csak Te adhatod el.
A kérdéseimre válaszolhatnál, hogy előbbre jussunk.
Jó lenne, ha ide írnád, nem nekem provátba, és mások is látnák, mik vannak.
"Igen,igazság szerint, úgy kéne,hogy én adjam el,de ha ki csavarta a kulcsot a kezemböl,mit tudok csinálni? El vette,és el adta,ez így történt.Hogy tudtam volna megállítani,sehogy."
Nos, az eladás úgy megy, hogy a tulajdonos aláírása kell az adásvételire.
Azt mégis hogy érte el?
Pisztolyt szorított a halántékodhoz a vevő szeme láttára?
És miért nem mentél azonnal a rendőrségre akkor, és miért nem ment a vevő a rendőrségre, és miért fizette ki a férjednek a kocsi árát, ha látta, hogy a Tiéd és hogy nem önként adtad el?
Még mindig nem érted!
Jogilag lehetetnel neki eladnia a Te tulajdonodat!
Nem lehet a Te neveden lévő dolgot megvenni a Te jelenléted és aláírásod, és személyazonosításod nélkül!
Aki megvette NÉLKÜLED, az bűnöző, és a férjed is bűnöző!
Mindketten bűncselekményt követtek el!
Miért nem jelentetted a rendőrségen?
Szerintem nem igaz, amiket írsz, bocsi.
Ilyen nincs, hogy csak úgy eladják a te tulajdonodat.
Még, ha hamisítja is az aláírásodat: mindenkinek feltűnik, hogy egy férfi van ott, nem egy nő... ILYEN NINCS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!