Van egy csaj, aki myvipen mindennap megnéz engem és a páromat is. Nem tudom, hogy miért. Mit lehetne tenni ellene?
nem biztos ,h. minden nap
a látogatókat hetekben "méri" pontosabban 1 hétben
szóval lehethogy benézett hozzád hétfőn,és te hétfő,kedd,szerda,csütörtök,péntek,szombat azt láttad,h. látogatók közt van.holott lehethogy csak hétfőn nézett be és msákor nemis,viszont a myvip mutatja,mert úgy számítja,h. az " elmúlt 1 hétben levő látogatók" remélem segítettem :)
Érdekes,én épp azt szereteném ha az adatlapomat minél többen megnéznék,főleg lányok.
Lehet hogy érdekes képeid vannak fenn,vagy a zenéid,videóid tetszenek neki,nem feltétlenül te:)
Ezeket a közösségi oldalakat arra találták ki, hogy aki regisztrál, az látható legyen mások számára. Valószínűleg nem nézeget minden nap. Ha egyszer rád kattintott, akkor egy héten át látod, ha te "visszanézed", akkor mindig azt fogod látni,amikor utóljára belépett.
Nem hiszem, hogy ez ellen bármit kellene tenni. Ha jó képeitek vannak fent, és ehhez van kedve, nézegessen nyugodtan...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!