Ti hogyan viselkednétek a férjetekkel az alábbi helyzetben? ( Részletek lenn )
Férjem tegnap kora délután elvitt engem és a gyerekeket a nagyszülőkhoz. Neki jönni kellett haza, mert most árvíz miatt készenlétben van és ma egyébként is ment dolgozni. Nem túl fényesen váltunk el, mert felidegesített azzal, hogy mondta gyorsan pakoljunk ki és jön is haza fekszik le aludni. Ez volt fél 2- 2 körül. Kb. 30 percre lakunk a szülőktől. Este a szokott időben hívtam, de nem vette fel. Vissza sem hívott, nem is írt sms-t. Ma sem jelentkezett. Haza jöttünk a gyerekekkel, itthon minden rendben, elment dolgozni. A gépet bekapcsolva láttam, hogy 0:45 felé ment el aludni...megnéztem az előzményeket...rendelt pizzát. Tele van a hütő kajával, de semmi gond:) Volt egy 4 órás szünet, gondoldolom akkor aludt. Szóval nem értem miért sietett haza, esze ágában sem volt aludni...ma meg 5-kor kelt. 4 óra alvással szuper lehet kinn a gáton.
Hogy reagálnátok holnap reggel ha megjön? Szóvá tennétek pl. hogy vissza sem hívott? Bunkók lennétek vele?
A vitáért javarészt én vagyok a hibás, de én nyitottam ( volna ) felé, de nem reagált. A másik, hogy 3 gyerek mellett nem hiszem, hogy tud napközben aludni és lehet ezek után nem is akarnám hagyni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!