Ha a hugnak valaki tetszik aki idősebb, megengedett ha a nővére beleszeret?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom,hogy épp olyan tabunak minősül szerintem.
Épp ezt beszélgettük anyuval.
Adott volt egy 13-14 éves kislány,és egy 17-18 éves lány. A srác annyi idős körüli mint az idősebb lány.
A kisebb lány beleszeretett,de hát ugye nem lehetett köztük semmi, viszont a nővér is ugyanebbe a fiúba szeretett KÉSŐBB bele. Anyu úgy van vele,hogy a nővér is szerette a fiút, miért lenne baj ha jártak,hisz a kislány még kicsi volt hozzá,én pedig azt gondolom,hogy a nővér ilyen téren megtisztelhette volna a huga érzéseit,és kereshetett volna mást.
Hogy gondoljátok? Itt is ér az,hogy némiképp tabu?
2013. jún. 9. 21:45
11/12 anonim válasza:
Ha annyira ismeri a fiút, akkor tök mindegy, kivel jön össze, akkor is rendszeresen látja az új csajával, ha mást keres... az mennyivel jobb? Értelmesebb ember felfogja, hogy mindent nem kap meg, és ha egy olyan embernek, akit állítólag szeret, boldogságot akar, akkor ezt elviseli, és nem hisztizik. Csak éppen az emberek többsége hisztis és akarnok, és ha neki nem jó, másnak se legyen az a környezetében, mert az milyen már... a nővér meg attól szenved, hogy az övé sem lehet a srác, főleg ha a srác is szeretne tőle vmit. Igen, én ezt annak veszem, hogy a kisebb elvárná, hogy a másik ne legyen boldog, mikor minden esélye megvan rá (ha a fiú is vele szeretné), csak azért, mert neki ne bántsák a pici kis lelkivilágát. De a barátságoknál is így van. Az emberek önzők, és nem ismerik azt, hogy önfeláldozás vagy hogy nem mindig saját magunkat kell nézni. De tényleg, az most mennyivel jobb, ha a nővér nem lehet boldog, közben a srác meg akkor egy másik velekorút keres, és nézegetheti azt a tinicsaj? Ha nem nyavalyog emiatt, akkor legalább az egyikük boldog lenne kettejük közül. Így meg senki nem az.
12/12 A kérdező kommentje:
A lány nem én vagyok, egy filmből beszéltünk erről. Amúgy köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 12. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!