Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név a (...

Szerintetek szép név a ( többi lent)?

Figyelt kérdés

Sógornőm ha fiú lesz a kisbaba akkor Kristófot , ha lány lesz akkor Melissza Kírát szeretne ! Szerintetek ezek szép nevek? ( nekem valamiért nem szimpatikus a Melissza Kíra ..)

És adnátok ötleteket , hogy még mit lehetne adni a gyereknek ?

Válaszokat előre köszönöm :)

2013. jún. 8. 11:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
78%
a Kristóf még elmegy bár én nem adnám a gyerekemnek de a Melissza Kíra na az tipikus cigány név.. komolyan normális ember nem ad ilyen nevet..én már csak ezért se adnám ezt ,mert azt hinnék,hogy cigány.
2013. jún. 8. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
Nekem sem tetszenek igazán a felsorolt nevek,de ôk választották,ha nekik tetszik akkor oké.Nekem 3 kislányom van (ikrek) Hanga, Zselyke, Regina és 1 kisfiam Benett.Nekem akkor ezek jöttek be,de vannak még szerintem szép nevek,mint pl Kende, Zétény, Amina, Ajsa
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
A Kristóf rendben van, de a Melissza és a Kira csak külön-külön szép, így egyben nem tetszik.
 14/23 anonim ***** válasza:
49%

igaz hogy a döntés csak a szülőké:) na meg a babáé:) érezni fogják hogy milyen név illik majd hozzá:)

a tesómnál úgy jártak hogy elnevezték X-nek anyu után de ahogy haza jöttek soha nem hívták X-nek mindig egy másik Y név becézett formáit használták :) meg is lett még egy éves kora előtt változtatva a neve:)

pedig anyunak is szép neve van:) csak a tesómhoz nagyon nem illett:)

15/23 anonim ***** válasza:
legyen Philippa
2013. jún. 8. 12:06
 16/23 anonim ***** válasza:
A Kristóf jó. A Melissza Kíra nekem nem a kedvencem. De az ő gyerekük, nekik kell, hogy tetsszen. Én amúgy egy Melissza Kiarát ismerek.
2013. jún. 8. 12:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát , mert mi cigányok is vagyunk! Bogdán lenne a neve a gyerkőcnek .. De nem tudom . Nekem a Ramóna név tetszik nagyon :)) Annak is a becézése a Rami *.*. De igaz! az Ő gyerekük ..
2013. jún. 8. 13:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Melissza az szép név.

Laura, Jázmin, Lorena, Rubina

Krisztián, Dániel, Dávid, Zoltán

2013. jún. 8. 14:01
 19/23 anonim válasza:
100%
ja ha cigányok vagytok akkor nem szóltam, a Ramóna az szép név inkább az.
2013. jún. 8. 14:05
 20/23 anonim ***** válasza:
A Kristóf az oké, de nekem a Melisszáról a "megissza" szó jut eszembe. A Kira is rendben van, rövid i-vel.
2013. jún. 8. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!