Szerintetek szép név a ( többi lent)?
Sógornőm ha fiú lesz a kisbaba akkor Kristófot , ha lány lesz akkor Melissza Kírát szeretne ! Szerintetek ezek szép nevek? ( nekem valamiért nem szimpatikus a Melissza Kíra ..)
És adnátok ötleteket , hogy még mit lehetne adni a gyereknek ?
Válaszokat előre köszönöm :)
Nekem egyik sem tetszik igazán,de ez én vagyok.
Viszont az ő gyerekük,nekik kell tetsszen.Az én kislányaim:Petra és Noémi.
bár a vezetéknévtől is függ,hogy illik-e hozzá
*előző voltam*
A fiú név az ok.
A lány névvel az a baj, hgy egyben béna. Igaz nekem nem tetszenek ezek a felkapott nevek, a
Kíra az rövid i- vel jobb sztem (mindkétféleképpen anyakönyveztethető)
Külön-külön oké, se a kettő egyben sok....
De nektek kell tetszen, amit választotok...
Szia!
A Kristóf szerintem szép,a Melissza, Kíra nekem nem tetszik.
Zora,Sára,Annabell, Leni,:)
A Kristóffal semmi baj, szép, normális név. A Melissza és a Kíra is förtelmesek...
Ötleteket a vezetéknév ismerete nélkül nehéz adni.
Réka Panna... Ez a kedvenc nálam...
Vagy a Kordélia (Délia... A vezetéknév miatt nekünk már csak ez a becézett változat lehet)
A fiú nevek közül egyet sem tartok igazán szépnek vagy jónak:) valahogy nincs köztük egy igazi sem így bajban leszek ha fiam lesz:)) ezért a Kristóf sem tetszik -nincs is vele bajom-
a lánynevek közül rengeteg szép név van és több igazi is:) a Melissza nálam még határeset de a Kíra nálam nem gyere be
nagyban függ a vezetéknévtől hogy mi illik hozzá:)
a Melisszánál jobban tetszik nekem pl a Melinda Mirjam Maja :)
A Kíránál a Kitti a Kincső Karina Karolina :)
És neked mégis mi közöd van hozzá, hogy ők majd hogy nevezik a SAJÁT gyereküket?
Ha nekik ez tetszik, akkor miért ne lehetne így nevezni a babát?
Majd ha neked lesz babád, akkor majd ti eldöntitek a pároddal, ezt meg hagyjd rájuk és ne kotnyeleskedj.
Mondjuk azért ha én babát várnék, és egy rokonom kérdést írna ki az ÈN gyerekem nevével kapcsolatban, akkor lehet, hogy kiakadnék.
Nem ismerem a Ti kapcsolatotokat, de semmi közöd alapból hozzá.
Mindkét név elfogadható, ne rontsd el az örömüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!