Mire jobb hallgatni? Az észre vagy a szívre?
Figyelt kérdés
röviden:külön mentünk a volt férjemmel,aki életem szerelme.szenvedtem eleget,vissza akrtam kapni.1,5 év kín után megismertem egy férfit.próbálkoztam vele,felejteni akartam.az ex nem nyújtott anyagi biztonságot.üzletelt állandóan műszaki dolgokkal,ha kellett hazudott.emberek jöttek-mentek az otthonunkban.de senkit nem szerettem annyira.vele minden nap mosolygás volt,úgy tudott szeretni ahogy nekem jó volt.az új férfi mulya volt,nem szerettem bele,de iszonyat jó és becsületes ember és nagyon szeret.ma is.az ex azt mondta 3 éve kezdjük előröl mert szeret.nem tudott az új férfiról.sokat morfondíroztam.ő szerelmet adhatott és én is neki az új viszont otthont és nyugalmat.az eszem azt mondta őt kell válasszam hisz az ex nem megbízható és nem tud megváltozni.a szívem azt,hogy szerelem nélkül nem tudok élni.az eszemre hallgattam.ma is vele vagyok,megadta az otthon biztonságát és a tenyerén hordoz.de nem vagyok szerelmes.még mindig az ex-et szeretem.és szenvedek.jól döntöttem?2009. okt. 8. 19:44
11/19 anonim válasza:
Hat figyelj, ha nem jo neked a JOOO, akkor menjel vissz a regihez. De akkor nehogy feltegyel majd itt egy kerdest, hogy - mit csinaljak a ferjemmel hogy tobb penzunk legyen...stb.
Probalj orulni a jonak!
12/19 A kérdező kommentje:
tudom,hogy igazatok van.csak nem egyszerű tudatosan kiszeretni valakiből.nem mennék vissza hozzá,ez nem volt kérdéses.sose bántanám a páromat és soha nem okoznék fájdalmat neki.talán az idő.....
2009. okt. 8. 20:28
13/19 anonim válasza:
Szuljel egy babat, es elvezd a joletet amit kaptal! Becsuld meg! Hidd el ha lesz gyereked, kell a penz. Nagyon sok kell. Es akkor majd nem lesz idod gondolkodni, akkor ott lesz a babukad akit iimmaaddnnii:))) fogsz!
14/19 anonim válasza:
hát igen nagyon sajnálatos hogy a mai világban az anyagi biztonságot kell figyelnie egy nőnek. Rossz kimondani de ha nagy családod akarsz jól döntöttél, mert a szerelem nem fizet csekket, nem lát el.... próbálj nem rá gondolni, szervezz közös programokat az új kedveseddel, még nem késő veleszeretni.... még az is megtörténhet hogy ha elhagyod az exedért rájössz hogy valójában őt szeretted... értékeld, a sors fintora hogy bármi megtörténhet :D
(vagy csak túl sok drámát nézek :P)
15/19 anonim válasza:
Hidd el az ido csodakra kepes. Probalj tovabb lepni. Amig a multan ragodsz addig nem is fogod tudni megszeretni a mostani parodat szerelemmel. Nem lehet normalisan egyszerre ket emberre koncentralni. Egy kapcsolat teljes szivet es figyelmet igenyel. Zard le magadban a multat megha nehez is es meglatod idovel jobb lesz. Nem lehet ugy elni senki mellett ha kozben mas utan vagyodsz. Sajat magadat is becsapod es ot is. Olyan szerelmet senkiben ne keress es ne varj el senkitol mint amilyet a volt ferjedtol kaptal. Minden szerelem mas, minden szemely mas, nem szabad osszehasonlitani a kapcsolatokat. Probalj a boldogsaghoz annyira kozel kerulni amennyire csak lehet de add at magad teljesen ennek a kapcsolatnak mert csak ugy mukodhet a dolog. Ha majd ezek utan is ugy erzed, hogy neked nem megy ezzel az emberrel akkor el kell komolyan gondolkodnod de szerintem addig ne csodalkozz amig a volt ferjed szerelme utan vagyakodsz, hogy nem tudod szerelemmel szeretni a mostani parodat. Nem lehet egyszeru neked de legy eros es lepj tul a multon zard le magadban es koncentralj a mostani kapcsolatodra.
16/19 anonim válasza:
Nem értelek. Hosszú távon képtelenség egy olyan emberrel élni, aki dolgozni nem, ügyeskedni annál jobban szeret. Egy ilyen életvitel mellett állandóan fenyegetettségi érzése lehet az embernek, hogy ti. mikor jön a rendőrség, vagy egy kilökött bandatag az orgazdák közül,stb. Erre nem lehet alapozni egy életet, családot alapítani meg pláne nem. Próbáld értékelni azt az embert, aki biztonságot ad neked, szeret téged és megalapozhatoid vele a jövőt is.Lépj túl a korábbi életeden saját, jól felfogott érdekedben és ne keseregj a talmi boldogságon.
17/19 anonim válasza:
Ez tipikus eset. Sok nő a rosszfiúkhoz vonzódik. Keresi azt, hogy szenvedhessen. Szerintem egyik férfi sem jó döntés.
18/19 anonim válasza:
Azt írod, sosem bántanád meg a párodat, és sosem okoznál neki fájdalmat. Most mit is csinálsz??! Szegény álomvilágban él, hogy milyen jó kis páros vagytok, szeret téged, miközben te azon rettegsz, nehogy a régi pasid nevét mond ki a szex közben. Kihasználod, de keményen a párodat, és ez előbb utóbb ki fog bukni. Gondold cak el, mit lépne, ha meglátná, hogy milyen kérdést írtál itt ki?! Hazugság az egész életed.
19/19 A kérdező kommentje:
tudom,hogy hazugság az egész életem.de azért az hogy kihasználom,túlzás.én is szeretem,kitartok,csak nem szerelemmel,amt ő akar.megtehetném hogy félre megyek,de nem teszem.amúgy azt hozzá teszem,hogy kamionozik,uniózik,5-6 hetet van kint és egy hétvégét itthon.tehát kitartok.csak nem tudom hogy jó döntés volt e.
2009. okt. 10. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!