Mi a véleményetek külön kassza vagy?
Figyelt kérdés
a párommal eddig külön kasszán voltunk ,mindenki fizette a magáét,most terhes vagyok és ezért megkértem legyen másképp szeretném ha a fele fizetését hazaadná ,hiszen ha a gyermekünk közös a pénzünk miért enyém meg tied,mélységesen felháborodott,és azt mondta mi közöm az ő pénzéhez.engem ez nagyon bánt igaza van?2013. jún. 7. 19:22
11/26 anonim válasza:
Akkor ezt mond el neki, hogy egyszer már megbeszéltétek. Illetve ha ketten akartátok ezt a gyereket akkor hogyan képzeli el a finanszírozását a dolognak? Harmadrészt tápszeren is felnőhet a gyerek menjen el ő gyedre, a törvény szerint elmehet. Nyugodtan mond ezt neki akkor, hogy menjen ő (úgyse fog) mert te nem akarsz pénzért kuncsogni ezért hat hét után visszamész dolgozni.
12/26 anonim válasza:
Elég érdekes a kapcsolatotok, nekem már az is furcsa, ha egy kapcsolatban ennyire elhatárolódik a két jövedelem, hogy "semmi közöd a pénzemhez", mert azért bármi adódhat, ideiglenesen nehezebb helyzetbe kerülhet az egyik fél és ha akkor a társára nem számíthat, hát kire? Az meg főleg furcsa, hogy még így is skótkodik a párod, hogy babát vársz és előreláthatólag emiatt neked csökkenni fog a bevételed.
13/26 A kérdező kommentje:
hát nekem is furcsa lett az egész.lehet,hogy megbolondult?
2013. jún. 7. 20:31
14/26 anonim válasza:
Csakis közös kassza ! El sem tudnám képzelni másképp ! Mi a párommal az első pillanattól, ahogy együtt éltünk közös kasszán voltunk ! Mindig megbeszéltük mire költünk legyen szó ruházkodásról,mobiltelefonról stb ..nekünk ez igy természetes!
15/26 anonim válasza:
Ez azért is visszataszító viselkedés, mert mintha kérdező azt írta volna, hogy az ő házában laknak. Én rövid uton eltávolítanám a saját házamból, az biztos.
16/26 anonim válasza:
A házasság érzelmi és anyagi közösség!
17/26 anonim válasza:
"az én házamban élünk"
A házon miért nem osztozol a pároddal?
Miért csak az ő fizetésén?
18/26 anonim válasza:
"Ez azért is visszataszító viselkedés, mert mintha kérdező azt írta volna, hogy az ő házában laknak."
Kicsit ellentmondásos nem? A férfi pénze közös de a nő lakása nem?
19/26 anonim válasza:
"Kicsit ellentmondásos nem? A férfi pénze közös de a nő lakása nem?"
Akkor lenne ellentmondásos, ha a kérdező azt mondaná: semmi közöd a lakásomhoz, holnaptól fizess lakbért! :)
20/26 anonim válasza:
Persze mindent meg lehet magyarázni csak kérdéses az mennyire hihető és mennyire nevetséges mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!