Ebben a témában miért írogatja mindenki a 18-20 éveseknek, hogy nem gondolja-e, hogy ideje lenne elköltöznie otthonról?
A kérdésre nem válaszoltam, bocsánat
Azert,a mit előttem írtak, ha valakinek "büdös" a munka, de követelőzni tud, vagy. Tényleg nagyon rossz körülmények közt lakik otthon, nem anyagilag értve, az menjen el, mert ezutóbbi senkinek sem jó, az előbbi esetben, meg tanulja meg, hogy az élet nem fenékig tejfel, otthon a tutiban könnyű követelőzni, meg panaszkodni, hogy nem ad erre eg erre pénzt, meg korlátoz...
van ahol még a dolgozó 20onévesek sem tudnak elköltözni mert nincs annyi lóvéjuk, h egy fáradt kis albit kivegyenek 4en.
munkahely akad, pláne Pesten, a de a fizu tényleg egy kabaré. igaz, én már nem a szüleimmel lakom, de bérletre pl. nem tudok költeni, mert akkor jelentős közüzemi tartozásom lenne...
nem mondom minden esetre, h költözz el, de aki csak virnyákolni meg követelőzni tud, annak javaslom a lehetőséget, h akkor mutassa meg, h ki kemény gyerek!
az önállótlanság is belejátszik. én 19 évesen kénytelen voltam megtanulni főzni, mosni, takarítani, mert nem szaladhattam mindennel anyámhoz, max távsegítséget vettem igénybe a t-mobile jóvoltából :)
mondjuk most meg ott tartok, h szégyenszemre masszív állóháború lenne belőle, ha anyámmal egy lakásban kéne élnünk. imádom, rózsaszirommal hintem még a lába nyomát is amiért felnevelt, de amikor az ember elszokik a szüleitől, akkor jobb ha nem megy vissza.
szóval csak 1 dolgot tudok tanácsolni: ha egyszer leléptek, akkor ragaszkodjatok az önállósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!