Belemennél egy olyan kapcsolatba, amiben a férfi határozottan kijelenti, hogy soha nem akar gyereket, Neked meg régóta vágyad?
Tudom, hogy szeret és velem tervez, de gyereket nem...
Én mindig arról álmodtam, hogy lesznek gyerekeim, de szeretem ezt a férfit is. A véleménye nem fog megváltozni, mivel van egy könnyen öröklődő pszichiátria betegsége, és nem akarja, hogy a gyermeke is ettől szenvedjen. Azt mondja, hogy felelősen akar gondolkodni.
Ő 30 éves, én 27
Most boldog a kérdező, de azért 10 meg 20 éveket nem lehet hullámvölgyek nélkül leélni és nem a legjobb, ha ilyenkor mindig az jut az ember eszébe, hogy miért is nem lett nekem gyerekem, akibe kapaszkodhatnék, akit teljes szívemből szerethetnék. Aki öreg koromban fogja majd a kezemet, akinek végigkísérhetem az életútját, egy kis darabka belőlem, belőlünk.
Én lehet ezt egy-két évre eltudnám felejteni és beletudnék törődni, de képtelen lennék azzal a tudattal leélni az életemet, hogy minden vágyam egy gyerek és sosem fogom "megkapni". Ha a párom elzárkózna ettől teljesen, akkor szerelem ide vagy oda én nem tudnám vele leélni boldogságban az életemet, ez van.
nekem nem mindegy....viszont ha a szerelmemtől nem lehet, van más megoldás is...és itt nem magamról beszéltem, hanem egy lehetőségről, amit választhat a kérdező....ne személyeskedj :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!