Miért kezelnek kb.9 évesnek a szüleim?
Pl.: Nyáron nyaralni megyünk, lent leszünk a Balatonon, nekem kb. 50 km-rel arrébb lenne egy másik programom, amire este már vissza is mennék, egy óra vonattal, a vasútállomással szemben van a hely, ahova mennék. De nem engednek el, pedig már 16,5 éves vagyok...
Pedig semmi olyat nem tettem, ami miatt ne bíznának meg bennem.
16 és FÉL *besír*.
16 vagy. Hogy szellemileg mennyi, az más kérdés.
Szerintem a kérdező semmi olyat nem írt le, ami miatt a szellemi dolgait kriizálni kellene.
Esetleg társsal kellene mennetek, többesben, nem egyedül és akkor a szülők nem aggodalmaskodnának.
Első válaszoló vagyok.
Azért írtam, amit írtam, mert mit számít, hogy tegnap töltötte-e be a tizenhatot, vagy pedig fél éve?
Melyik az a gyerek, aki ezt számon tartja két éves kor felett...? Ott még számít. Másfél éves és két éves gyerek között komoly fejlődésbeli különbség van. Ebben az életkorban nem számít.
További probléma a kérdéssel, hogy nem mondja meg a kedves kérdező, HOVÁ megy. Diszkóba? Szülinapra? Sztriptízbárba? Beöltözős buliba? Ez szerintem a szüleinek is fontos, ha nem engedik el, lehet, hogy valami olyan helyről van szó, ahova épeszű ember nem engedné el a gyerekét, de ez nem derül ki a kérdésből, mert a kérdező nem gondolta lényeges információnak. Holott ez lenne a leglényegesebb.
Se azt nem tudjuk, KIK lennének ott, vele, a szülei ismerik-e, semmit.
A kérdező egyszerűen nem tudja megítélni, mi az, amit meg kéne osztani ahhoz a szüleivel, vagy bárkivel ahhoz, hogy elengedjék.
Így ostobaság volt a kérdést kiírni. Azért nem is válaszol a kutya se, mert nem tudunk meg további alapvető infókat, azon kívül, hogy tizenhat és FÉL éves is elmúlt. Na ezt viszont fontos volt közölni. Kedves kérdező, nem ez a lényeg... Hanem a fent megadott paraméterek, meg, hogy mennyire vagy érett.
A strandra megyek, mert lesz egy koncert a Balaton parton, lellén, a Napfény strandon.
Remélem kielégített.
És azt ajánlották föl, hogy elkísérnek. Erre írtam/mondtam, h nem vagyok gyerek, h kísérgessenek.
Mert nem szeretném.
Hooligans koncertre egyedül is eltudok menni, nem kell segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!