A párom olyan nemtörődöm ember. Csak alkalmi munkái vannak, szinte sehová nem megyünk együtt. Most gyereket akar. Ha szülnék neki megváltozzna? Már 36 éves. Mit tegyek?

hiába vagy 35 éves, eszed annyi mint egy tininek. bocs, annyi se. ha érett, felelősen gondolkodó ember lennél, akkor nem kényszerítenéd a saját leendő gyerekedet nyomorba. nem az a baj, h csóró vagy, hanem hogy csak ezt hajtogatod, és nem vagy hajlandó tenni azért, h jobbra forduljon a sorsod.
senki nem változik meg egy gyerek miatt, pláne nem egy pasi. ha 36 évig link volt, akkor később is az marad.
ébredj már fel végre!

21:33
Az ilyen értelmi szegények tényleg ne. Meg akinek nincsen étkezésre, oktatásra, és akik ilyen emberek. Igen, inkább haljon ki az emberi faj, de az utolsó emberek legalább legyenek értelmesek.

Miért futnál ki az időből. Én 40 évesen szültem az első gyerekem, nem könnyű megtalálni az igazit, de érdemes rá várni. Viszont egy nemtörödöm emberrel nem élnék együtt.
Nem a szegénység a rossz, de semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy állandó munkahelye legyen, akkor egy családalapítás nagyon felelőtlen döntés.

Szerintem ha születne egy aranyos gyereke biztosan megváltozna.Már csak azért is szívesebben jár ember haza ha egy/vagy több édes kisgyerek várja otthon.Ráadásúl bűntudata lenne ha nem dolgozn ezért még szorgalmasabb lenne.
A gyerekek egyébként is ráébresztenek bennünket sok fontos dologra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!