Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom olyan nemtörődöm...

A párom olyan nemtörődöm ember. Csak alkalmi munkái vannak, szinte sehová nem megyünk együtt. Most gyereket akar. Ha szülnék neki megváltozzna? Már 36 éves. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 18:29
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi a kérdésed?

Nem fog megváltozni. A nagyobb baj, hogy te sem.

2013. jún. 4. 20:12
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te is olyan nem törődöm ember vagy, mint a párod.

Ha nem tetszik a párom hozzáállása, boldogtalan vagyok, akkor otthagyom a búsba és nem gyereket szülök neki a semmire, mert van hol lakni.

Megváltozni nem fog soha, ha veled nem törődik szerinted a gyerekkel törődne? A frászt, a nyakadba sózná, és mindenért te lennél a hibás. Egyet jegyezz meg a pasi sohasem változik! Ha van kivétel, az erősíti a szabályt, de nem a tied lesz, ebben biztos lehetsz.

A gyerekvállalás pedig hatalmas felelősséggel és anyagi vonzattal jár. Attól hogy te szerény körülmények közt nőttél fel, az kéne motiváljon, hogy a gyerekednek minél több mindent megadhass. Nekem a szívem szakadna meg, ha a gyerek nem mehetne osztálykirándulásra, mert nincs miből.

Keress egy normális pasit, aki dolgozik, te is dolgozz és ha minden szép és jó, akkor jöhet a gyerek is.

2013. jún. 4. 20:29
 33/49 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy már elmúltam 35 és lassan kifutok az időböl. Eddig mindig csak a normális pasikat kerestem. De olyanok nincsennek de ha vannak is sajnos már mind foglalt. Én meg már gyereket szeretnék.
2013. jún. 4. 20:35
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ketyeg a biológiai órád, de a semmire minek szülnél? Hogy elmondhasd, hogy van gyereked.
2013. jún. 4. 20:37
 35/49 anonim ***** válasza:
16%
Igen! Megváltozik!
2013. jún. 4. 20:44
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Akkor legyen az, hogy akarsz egy gyereket TE, magadnak, és egyedül akarod felnevelni. Munkahelyed, lakásod ami a sajátod van-e? Nem albérlet, hanem egy lyuk ahonnan senki ki nem tehet. Mekkora gyedet fogsz kapni? Ha két éves lesz a gyerek akkor van-e a közelben hely ahol tud lenni a gyerek amíg te dolgozol. Legalább havi ötvenezres kiadást számolj a gyerekre, ez alapeset (ha kell egy szemüveg neki (az enyémnek kellett, most egy éves, 24 ezer volt a szemüvege) ha beteg lenne nem lenne tejed és tápszer kell akkor ez az ötven nem biztos, hogy elég lesz.

ha egyedül fel tudod nevelni akkor fogj bele!

2013. jún. 4. 21:04
 37/49 anonim ***** válasza:
8%
Miért nevelné egyedül ? Van párja majd közösen felnevelik.
2013. jún. 4. 21:14
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne szülj. Hülyeség tönkretenni egy emberi életet csak mert az az álmod, hogy neked is legyen. Mint valami tini, aki egy új iPhone-ra vágyik, mert mindenki másnak van.
2013. jún. 4. 21:21
 39/49 A kérdező kommentje:
Akkor szinte senki se szüljön mert ekkora szegénységben élnek az emberek?
2013. jún. 4. 21:33
 40/49 anonim ***** válasza:
86%

ne a szegénység miatt, hanem, mert a gyereknek alapvető szükségletei sem lennének meg.

az én exem is ilyen volt, s azt hajtogatta, hogy ha szülök neki, megváltozik. én meg nem vagyok ennyire naiv.

2013. jún. 4. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!