A párom olyan nemtörődöm ember. Csak alkalmi munkái vannak, szinte sehová nem megyünk együtt. Most gyereket akar. Ha szülnék neki megváltozzna? Már 36 éves. Mit tegyek?
Nem értem, mi a kérdésed?
Nem fog megváltozni. A nagyobb baj, hogy te sem.
Kérdező te is olyan nem törődöm ember vagy, mint a párod.
Ha nem tetszik a párom hozzáállása, boldogtalan vagyok, akkor otthagyom a búsba és nem gyereket szülök neki a semmire, mert van hol lakni.
Megváltozni nem fog soha, ha veled nem törődik szerinted a gyerekkel törődne? A frászt, a nyakadba sózná, és mindenért te lennél a hibás. Egyet jegyezz meg a pasi sohasem változik! Ha van kivétel, az erősíti a szabályt, de nem a tied lesz, ebben biztos lehetsz.
A gyerekvállalás pedig hatalmas felelősséggel és anyagi vonzattal jár. Attól hogy te szerény körülmények közt nőttél fel, az kéne motiváljon, hogy a gyerekednek minél több mindent megadhass. Nekem a szívem szakadna meg, ha a gyerek nem mehetne osztálykirándulásra, mert nincs miből.
Keress egy normális pasit, aki dolgozik, te is dolgozz és ha minden szép és jó, akkor jöhet a gyerek is.
Akkor legyen az, hogy akarsz egy gyereket TE, magadnak, és egyedül akarod felnevelni. Munkahelyed, lakásod ami a sajátod van-e? Nem albérlet, hanem egy lyuk ahonnan senki ki nem tehet. Mekkora gyedet fogsz kapni? Ha két éves lesz a gyerek akkor van-e a közelben hely ahol tud lenni a gyerek amíg te dolgozol. Legalább havi ötvenezres kiadást számolj a gyerekre, ez alapeset (ha kell egy szemüveg neki (az enyémnek kellett, most egy éves, 24 ezer volt a szemüvege) ha beteg lenne nem lenne tejed és tápszer kell akkor ez az ötven nem biztos, hogy elég lesz.
ha egyedül fel tudod nevelni akkor fogj bele!
ne a szegénység miatt, hanem, mert a gyereknek alapvető szükségletei sem lennének meg.
az én exem is ilyen volt, s azt hajtogatta, hogy ha szülök neki, megváltozik. én meg nem vagyok ennyire naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!