A párom olyan nemtörődöm ember. Csak alkalmi munkái vannak, szinte sehová nem megyünk együtt. Most gyereket akar. Ha szülnék neki megváltozzna? Már 36 éves. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 18:29
11/49 A kérdező kommentje:
Majdcsak lenne valahogy. Amúgy sok esetben ingyen jár az ebéd és a tankönyv a suliban.
2013. jún. 4. 18:53
12/49 anonim válasza:
"Majdcsak lenne valahogy." Na az ilyen felfogás miatt tart ott az ország, ahol tart!
13/49 anonim válasza:
Elég naiv vagy,ha azt gondolod,majd egy gyerek fogja megváltoztatni a pasidat.
Egyébként az utolsó mondatod alapján a Te stílusod sem különb az övénél...
14/49 anonim válasza:
Te már eldöntötted, hogy szülsz ugye?
Mert épp véded...
Mindenki azt mondja ne tedd te mégis megteszed.
Egyébként se tökéletes férfi se tökéletes nő sincs, viszont vannak szorgalmas, felelősségtudó emberek, akik mindent megtennének a családjukért akár még el is mennének dolgozni!
15/49 anonim válasza:
Sok esetben tényleg ingyen van az ebéd, meg a tanszer. Ha már van 3 gyerek, én más esetről nem nagyon tudok.
16/49 anonim válasza:
Na pont az ilyeneknek nem való a gyerek, mint te meg a kedves párod
17/49 A kérdező kommentje:
Nem védem csak azt akarom ezzel mondani, hogy én is szegény körülmények között nőttem fel apám az utolsó forintig elitta a fizetését, alig voltak játékaim mégis felnőtt ember lett belőlem.
2013. jún. 4. 19:12
19/49 A kérdező kommentje:
Utolsó válasoló! Azért nem kellene lenézned a szegény embereket!
2013. jún. 4. 19:28
20/49 anonim válasza:
Nem a szegényeket nézem le. Hanem azt, hogy ilyen nemtörődöm vagy te is, "majd lesz ingyen kaja meg tanszer". Ez aztán a hozzáállás. Ilyen életet akarsz a gyerekednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!