Ma elaludtam és félek hogy apám mérges lesz. Mit csináljak mit mondjak?
Ofő is leigazolhat napot, ilyen esetben, ha nem volt mindennapos nálunk simán meg is tette.
De apád előtt ne titkold el, mert ha kiderül rosszabb lesz, és miért ne derülne..mindig ki szokott, leginkább akkor amiikor nagyon nem akarjuk:D
Azért nem akarod elmondani, mert tudod, hogy igaza van,hogy nem kell addig gépezni, ha nem tudsz felkelni... Később a munkahelyeden ezért kirúghatnak, iskolás korban tanulja meg az ember a rendszert, hogy vannak kötelességek, időbeosztások.... Felnőttként már csak agadnak kell elszámolnod, ha elkésel, főnöknek nem kell,,ő szimplán kirúg...
Menj be suliba még van még csak 3 óra hiányzás...
16: Igen igen teljes mértékben igazad van, a munkahelyemen nem csinálhatok majd ilyet :)
17: Micsoda bók:D köszönöm (azt hiszem) Igen az lehet, hogy ritkaság az értelemmel rendelkező "gyerek" manapság :P
"Mi ez a hülyeség, hogy "dokihoz megyek és kérek igazolást, pedig nem is vagyok beteg". Ha én lennék a doki, páros lábbal rugdosnám haza az ilyet!"
Hát, de nem te vagy a doki. Az enyém mindig megkérdezte, hogy milyenek a jegyeim. Mivel kitűnő tanuló voltam tök mindegy milyen nyavalyával mentem oda, minimum egy hétre mindig kiírt.
Egyszer lógtam középiskolában, akkor elmentem az orvoshoz, előadtam, hogy fosok, mint az állat, mert megettem a régi körözöttet, kéne valami hasfogó, erre írt egy receptet, megkérdezte, hogy milyen jegyeim vannak, mondtam, hogy a fizika négyes a többi ötös, és kiírt egy egész hétre. Mondjuk másnap attól már bementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!