Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma elaludtam és félek hogy...

Ma elaludtam és félek hogy apám mérges lesz. Mit csináljak mit mondjak?

Figyelt kérdés
Nem annyira szigorú, de már tegnap sem voltam ( fogászat, volt igazolás)erre ma elaludtam és tuti ki lesz h nem kéne későn feküdnöm meg gépeznem stb... Mit csináljak? inkább játszam el h beteg vagyok? de akkor fel kéne hívnom meg reggel szólhattam volna... Segítsetek tanácstalan vagyok

2013. jún. 4. 09:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem minket kell meggyőznöd...
2013. jún. 4. 10:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Igazad van alkudozom:D Bocsi... Elmegyek orvoshoz tudom szégyen amit művelek és azt mondom görcsölt a hasam, ha nincs szerencsém akkor pedig berohanok suliba. Még ma megírom mi történt te pedig előző válaszoló hunyj szemet felettem kérlek :$
2013. jún. 4. 10:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Na jó, most az egyszer szemet hunyok :)
2013. jún. 4. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Ofő is leigazolhat napot, ilyen esetben, ha nem volt mindennapos nálunk simán meg is tette.

De apád előtt ne titkold el, mert ha kiderül rosszabb lesz, és miért ne derülne..mindig ki szokott, leginkább akkor amiikor nagyon nem akarjuk:D

Azért nem akarod elmondani, mert tudod, hogy igaza van,hogy nem kell addig gépezni, ha nem tudsz felkelni... Később a munkahelyeden ezért kirúghatnak, iskolás korban tanulja meg az ember a rendszert, hogy vannak kötelességek, időbeosztások.... Felnőttként már csak agadnak kell elszámolnod, ha elkésel, főnöknek nem kell,,ő szimplán kirúg...

Menj be suliba még van még csak 3 óra hiányzás...

2013. jún. 4. 10:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz és lényegében nem hazudtam elmeséltem h görcsöl a hasam és miért lehet szóval nagyon aranyos volt. Azt mondta fel sem ismer olyan ritkán járok:D Apámnak elmondtam lényegében jól kezelte bár nem beszéltünk sokat. Igen valószínűleg ezt az utolsó két hetet korai fekvéssel kell zárnom. 17 évesen még mindig lámpaoltásom lesz :D köszönöm a segítségeteket, még nyugodtan írjatok véleményt vagy bármit :)
2013. jún. 4. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, hogyha megtanulod mikor kell lefeküdnöd ahhoz, hogy másnap feltudj kelni, sőt... Én már egyetemista vagyok, de olykor egy elalvás lehet hogy felér egy plusz félévvel... Akinek munkahelye van, annak az elalvás lehet a munkahelyébe kerül. Tehát tényleg azt mondom, hogy apukádnak igaza van ha letol és megpróbál arra nevelni, hogy kialudd magad és időben feltudj kelni. Én tudom hogy nehéz, mindennél jobban utálom a reggeli kelést, de sajnos az "életben maradáshoz" ez kell. Ne hőzöngj, ha felhozza, mondd el hogy legközelebb nem fordul elő és igyekezz ezt be is tartani, ennyi. :)
2013. jún. 4. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
te legalább egy normális(nak tűnő) gyerek vagy :)
2013. jún. 4. 13:29
 18/20 A kérdező kommentje:

16: Igen igen teljes mértékben igazad van, a munkahelyemen nem csinálhatok majd ilyet :)

17: Micsoda bók:D köszönöm (azt hiszem) Igen az lehet, hogy ritkaság az értelemmel rendelkező "gyerek" manapság :P

2013. jún. 4. 16:53
 19/20 anonim ***** válasza:

"Mi ez a hülyeség, hogy "dokihoz megyek és kérek igazolást, pedig nem is vagyok beteg". Ha én lennék a doki, páros lábbal rugdosnám haza az ilyet!"

Hát, de nem te vagy a doki. Az enyém mindig megkérdezte, hogy milyenek a jegyeim. Mivel kitűnő tanuló voltam tök mindegy milyen nyavalyával mentem oda, minimum egy hétre mindig kiírt.

Egyszer lógtam középiskolában, akkor elmentem az orvoshoz, előadtam, hogy fosok, mint az állat, mert megettem a régi körözöttet, kéne valami hasfogó, erre írt egy receptet, megkérdezte, hogy milyen jegyeim vannak, mondtam, hogy a fizika négyes a többi ötös, és kiírt egy egész hétre. Mondjuk másnap attól már bementem.

2013. jún. 7. 05:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Párnázd ki a seggedet!
2016. febr. 11. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!