Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadnál örökbe fogyatékos...

Fogadnál örökbe fogyatékos gyereket?

Figyelt kérdés
A Nők Lapjában olvastam egy hosszú cikket egy nőről aki 5 beteg gyereket nevel a sajátjai mellett.
2009. okt. 7. 16:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Nem. Elég egy úgymond egészségeset is felnevelni.

2009. okt. 7. 16:30
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem, de minden tiszteletem a hölgyé. Vannak nagy teherbírású emberek, én sajnos nem vagyok az.
2009. okt. 7. 16:33
 3/17 anonim válasza:
32%
Igen mert az is gyerek ő is ember arról pedig nem ő tehet hogy olyan lett. Őket is lehet szeretni. És ha nektek születne fogyatékos gyermeketek? Akkor eldobnátok magatoktól???? Ez ugyan olyan mintha a sajátotok lenne
2009. okt. 7. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
nem ugyanolyan.Ha nekem születne, nem dobnám el, de az sajátom. Vérem-húsom.
2009. okt. 7. 16:37
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Én még örökbe se fogadnék, nemhogy beteget...Hacsak nem lennék világsztár. Le a kalappal!
2009. okt. 7. 16:38
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, milyen szempontból és mennyire az.
2009. okt. 7. 16:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 2 v 3 down kóros és az egyik autista. Azon döbbentem meg h a családban van már 2 saját is csak azok nagyobbak. És kifejezetten nem egészséges gyerekeket választott. A cikkben szerepelt egy másik apuka is akik pedig egy olyan kislányt fogadtak örökbe akinek az egyik kézfeje nem fejlődött ki rendesen, fogásra alkalmatlan. Szerintem ez utóbbi nem olyan nagy probléma mint mondjuk egy szellemi fogyatékosság.
2009. okt. 7. 16:48
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Hát mondjuk egy enyhébb testi fogyatékosság kontra down-kór... ?Hát, nem vagyok álszent. Az elsőt nagyon szívesen örökbe fogadnám, hát a második....ne bántsatok, de sokszor még egy egészséges gyerekkel is nagyon sok gond van!!...De minden tiszteletem azé, aki ezt bevállalja!!
2009. okt. 7. 16:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem,de ha a sajátom lenne akkor nem dobnám el felnevelném szeretetben de ha én választok akkor nem fogyatékost választanék mert valószinüleg valamiért nem lehetne gyerekem ha erre "kényszerülnék"(nem bántás)És akkor egászségesre vágynék.
2009. okt. 7. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. okt. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!