Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyámnak?

Hogy mondjam el anyámnak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy épp nemrég ment el szülőire és én meg itthon vagyok , a lényeg az hogy nem tudja h lógtam egyik nap és az ofő tuti elmondja h mi az ábra csak már nem ez az első alkalom h megint nem mondtam el és anyám úgy veszi ezt h én hazudtam neki és mindig mérges olyankor.Hogy mondjam el neki,hogy nem mondtam el hogy hiányzok?
2009. okt. 7. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz elmondani neki? MIre találkoztok már tudni fogja.

És természetes, hogy mérges, hiszen ő megbízik benned, arra hagyatkozik, hogy iskolába mész és te átvered.

Szerintem inkább azon gondolkozz, hogy a bizalmát hogyan szerzed vissza, azt hogy mondod meg neki, hogy ilyen többé nem fordul elő.

2009. okt. 7. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!Azt írod,hogy az ofő tuti,hogy elmondja neki,hogy lógtál.Vagyis úgy fog hazajönni,hogy már tudja.Most inkább azon agyalj,hogy mit fogsz neki mondani,hogy miért lógtál?
2009. okt. 7. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak rossz útra téríteni, de ha már úgyis lógtál, legközelebb szerezz be orvosi igazolást. Csak el ne kapd a rendelőbe a H1N1-et
2009. okt. 7. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen és az első válaszolónak igaza van,azon is agyalj,hogy hogy fogod megígérni,hogy ilyen többet nem lesz!
2009. okt. 7. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Van igazolásom,csk ő nem tud róla és már többször volt ugyanez.
2009. okt. 7. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:
vagyis ha hazajön mit csináljak?mert már sokszor ígértem h nem lesz többet ilyen
2009. okt. 7. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ha fáj a fejed, vagy a gyomrod akkor fáj...
2009. okt. 7. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Viseld a tetted következményeit!

Olyan kérdést is tettél fel hogy hogyan lógj a suliból?

Azon elgondolkodtál hogy ezzel milyen szomorúságot okozol anyádnak?

Nem kevés pénzbe kerül az iskoláztatás,de majd te is megtudod ha egyszer lesz gyereked.

2009. okt. 7. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne parázztasd magad fölösen. Kérj tőle elnézést ígérd meg hogy nem fordul elő többet és ennyi. Feltéve ha megtudja az se biztos hogy az ofőd elmondja neki. Ne legyen lelkiismeret furdaklásod mert nem te vagy az első se az utolsó aki lógott a suliból. Csak ne legyen belőle rendszer nehogy kirugjanak!
2009. okt. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!