Már nem szerethetem a cicámat mert van egy gyerekem?
Köszönöm az összes választ, mind hasznos volt, nem tudom kinek a mániája mindent lepontozni. Biztos járt erre egy pár macskagyűlölő. Mielőtt berágna valaki, én mindenkit felfelé pontoztam.
Akárhogy gondolkodom, nem létezik, hogy valaha is kiteszem ezt a tündéri cicát, velem van mióta megszületett szinte. Érzi, hogy utálja a párom, nem is barátkozik senkivel csak velem. Lehet ez is egy ok. Egyáltalán nem viszem túlzásba a macskázást, de este minimum egy fél óra csak az övé. Akinek van macskája az tudja, este mennyire igénylik a játékot mikor rájuk jön az öt perc :)
Erre tényleg az lesz a megoldás, hogy kénytelen leszek ebből leülős megbeszélést csinálni, nem hittem volna, hogy egyszer így alakul. Ilyen természetes dolgot nem értem miért kell felfújni :( Szegény pici állat, ő aztán semmiről se tehet.
Már mért ne szerethetnéd?!Ezt nem tudom,hogy gondolják,hogy ha gyereked van,akkor felejtsd el a régi barátaidat,mintha sose lettek volna!Jelen esetben a macskát.A macskád előbb volt meg úgymond,mint a gyerek,miért válnál meg tőle?
Ne hagyd magad!Szerintem féltékenyek a szerencsétlen állatra!Én egyébként sem foglalkoznék azzal,mit mondanak és várnak el mások!Nem az ő állatuk különben sem.
Nekem,ha a párom ilyet mondana,úgy kidobnám,hogy csak úgy repülne!Egyébként is,az ápolt macskák tisztábbak,mint némely ember!
Én úgy nőttem fel,hogy mindig volt otthon kutyi,cica és csodák csodája még mindig itt vagyok,egészségesen.Én is fogok a későbbiekben tartani cicust,mert imádom őket,de abba senki sem fog beleszólni,hogy hogyan.
Ne várj vele sokat, minél előbb ejtsétek meg azt a leülős beszélgetést, hogy a párod tudja, hogy szereted és nem feltételezed róla, hogy szándékosan bántani akar, mégis ezt teszi, amikor balhét csinál a macskád körül. Neki is jobb, ha te feltöltődsz a macska által miután egész nap lemerített a gyerek és a háztartás.
Ja, és vedd rá, hogy neki is jobbat tenne, ha újra rendesen foglalkozna a kutyájával is. Lehet, hogy titkon hiányzik is neki, csak úgy gondolja, hogy a világ elvárása felé most az, hogy a gyerekével törődjön és ennek akar megfelelni. Számára biológiai értelemben jelenleg a legnagyobb teljesítmény, hogy gyermeket nemzett, élete így értelmet nyert. Így vagyunk programozva. De az, hogy a szeretteivel is (köztük a kutyával) foglalkozik, nem jelenti azt, hogy a gyerekét elhanyagolja. Beszélgessetek!
Sajnálom szegény kutyát, napi 3 pisilésen kívül mást már nem kap. Vele is néha én szoktam kicsit játszani, pedig nem vagyok valami nagy kutyás. Pláne ez családi kutya (labrador), úgy tudom ők főleg igénylik a szeretetet :(
Sajnálom, hogy így alakult, azt hittem semmi se fog változni pláne ilyen mértékben.
Szia!!
Képzeld el hasonló dolgokat kell végighallgatnom nekem is!!!
Két havanese kutyusom van (városi lakás), nagyon ápoltak stb. Nemrég megtudtam, hogy terhes vagyok (7 hetes) :D
Azóta 70%-a az embereknek megkérdezi, hogy:
-akkor velük most mi lesz?
-akkor ők most mennek a háztól, mi?
Úristen!!! Már mérges vagyok és úgyis válaszolok!!!
Fogalmuk sincs arról, mennyire lehet szeretni ezeket a kis mutyurkákat! Ááá, szót sem érdemelnek!!
Majd a védőnőre én is kíváncsi leszek! Holnap megyek.
Szerencsére az én férjemnek meg sem fordúlt a fejében a kidobás gondolata, PEDIG nem szerette az állatokat a lakásban.
Sajnálom, hogy pont Ő nem áll melléd!
Szerintem is ki kellene dobni a gonosz,bunkó férjet,aki ESTE a munkából hazaérve a feleségét és gyermekét szeretné.
Persze a cica majd biztos eltartja a kérdezőt gyerekestől.
A bunkó férj meg a kutyájáról se képes gondoskodni,mikor is?
Amikor este hazaér a kedves nej a gyereket átpasszolva rohan macskázni,sebaj éjjel is mehet kutyázni,sőt vállalhatna még plussz melót,így lenne pénz még több macskára.
Néha szoktatok gondolkodni is?
Egyébként nekem is vannak állataim,de a gyermekeim,párom,rokonaim,barátaim után következnek.
Mit túlzok el?
Adott egy család,ahol apa reggeltől-estig gürizik,meg a nejecskéje,aki otthon a gyerekkel,akit mindjárt lepasszint apának,ahogy hazaér.
Ráadásul cseszegeti,mert nem foglalkozik a kutyával.Mikor is,ha dolgozik+gyerekezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!