Van még ahhoz közöm, hogy mi folyik otthon, ha már évek óta nem lakok otthon?
Sokszor balhé van otthon (régen is ez volt), apám nem dolgozik és tele vannak adósággal, anyám depressziós, de nem szól bele semmibe. Ő sem dolgozik. Innen-onnan kapnak pénzt, abból élnek, de most is kikapcsolták a gázt. Majd kölcsönkérnek megint :-( Apámékkal nem lehet erről beszélni, csak felidegesítem magam, tiszta hülyék. Tesómékkal próbáltam (10, 14, 18 évesek), mégiscsak ők laknak otthon, hátha tudnának valamit tenni, de nekik is nehezükre esik erről beszélni. Elhiszik azt a zagyva szöveget apáméktól, hogy mindenki hibás, csak ők nem, meg nincs munka sehol. Már évek óta hol van, hogy nincs :-( Most már nem is nagyon keresnek és visszahallottam, hogy okoskodós vagyok. Tőlem is kértek már pénzt kölcsön, volt, hogy nem láttam többet. Anyám már volt idegosztályon is, öngyilkos is akart lenni. Azért csak bánt engem is, hogy így vannak!
Most akkor beleszólhatok az otthoni zűrbe, vagy nem az én dolgom már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!