Mik a terveitek a mai napra?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 07:03
21/30 anonim válasza:
most lezuhanyzom majd elmegyek dolgozni. Munka után átmegyek a barátomhoz, főzünk, beszélgetünk lehet játszunk is vmi társast. Aztán ott alszom
22/30 anonim válasza:
Meg kell csinálnom egy reklámtábla tervet holnapra. Barátom terve meg egész nap játszani, lustálkodni, azt mondta :) De én lemegyek a boltba előbb, mert lassan éhen döglünk.
23/30 anonim válasza:
Nyilván aki mindenkit lepontozgat, annak sokkal jobb tervei vannak mára...
24/30 anonim válasza:
megmagyarázná a kedves lepontozó, hogy mégis mi a franc van vele???
25/30 anonim válasza:
Nem, szerintem aki azzal a tölti az idejét, hogy mindenkit lepontoz, annak ezen kívül semmi programja!
26/30 anonim válasza:
5-ös vagyok...egy részét sikerült teljesíteni annak, amit akartam..
persze megint az edzés maradt el, de sebaj bicóval jövök haza a kutyától (eredetileg ez lett volna a bemelegítés:()
A holnapi nap zsúfoltabb lesz de legalább tisztaság van, de a savanyúságot nem sikerült eltennem (jah ezt reggel ki is hagytam a sorból:))
27/30 A kérdező kommentje:
Nekem a kutyasétáltatás maradt el..:/
De majd remélem holnap be tudjuk pótolni!:)
2013. jún. 2. 17:38
28/30 anonim válasza:
Bocsánat, igaz már 3.-a van, de azért válaszolok. :) nekünk tegnap volt az 1. házassági évfordulónk és egyben a 6. évfordulónk is. Mi épp Badacsonytomajban voltunk. Felkeltünk összepakoltunk, elmentünk reggelizni, aztán kártyáztunk, délben indult a vonat, fél 5--re hazaestünk, este pezsgőbontás és privát buli :)
29/30 anonim válasza:
További boldog sokszor 6 évet kívánok nektek!
30/30 A kérdező kommentje:
De jóó!További sok boldogságot kívánok Nektek!! :))
2013. jún. 3. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!