Mik a terveitek a mai napra?
Istentisztelet utana kozos ebed majd onkentes munka.
Este a gyerekek koran fekszenek mienk az este film es romantika
A vasarnap mindig nagyon hosszu.
Tanulok németet, torit es angolt.
Csodás lesz..
Es lehet randim lesz, de ez meg nem teljesen biztos..:)
Főzök, egy kicsit takarítok, közben ki kellene a borsót is fejteni, amit tegnap hoztak és a fagyóba szánok.
Ebéd után mosogatás, majd a tenisz-meccseket is nézni-figyelni kellene, no meg ha jól tudom ma forma-1 is van. Szóval d.u. csendes pihenő a tv és a gép mellett közösben!
Itt az időjárás nemigazán kedvez a szabadlevegős programnak, óránként vált: süt a nap vagy szakad az eső!
Akinek nem feltétlen fontos, ma inkább bent marad a lakásban!
Kitakarítom a fürdőt és a konyhát,kiteregetem a ruhákat, utána ebédelek.Megígértem a kutyámnak, hogy ma sétálunk, ebéd után pont jó kis testmozgás lesz.
Aztán egy kis torna itthon, TV-zés, internet, utána pedig rákészülök lelkiekben, hogy minden tanár jövőhétre időzítette a nagydogákat és kell még egy évvégi hajrá! :))
Barátokhoz megyünk kerti grill-partira. Ha olyan lesz az idő....
Vizipipa, activity, beszélgetés, gitározás, ilyenek :-)
Felkeltem, levittem a kutyát, majd nagyjából kitakarítottam a lakást. (Korán ébredtem :D) Aztán felkelt a párom is, kicsit tanítgattuk a kutyánkat, (3 hónapos kis kölyök még :) ), játszottunk vele. Most éppen a nappaliban ülünk, ő tv-zik, én gyakorizok, aztán állok neki az ebédnek. Délután valószínűleg sétálunk egy nagyot a kutyával a parkban, aztán meg tanulok a keddi vizsgámra..:/ :) Az estét még nem tudom, de szerintem megnézünk egy filmet és alvás, mert másnap munka is...:)
Szép napot mindenkinek! :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!