Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a terveitek a mai napra?

Mik a terveitek a mai napra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 07:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
És te mit csinálsz ma kedves kérdező?
2013. jún. 2. 08:15
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
Ebedfozes, tvzes, jatek a gyerekekkel. Sajnos beteg vagyok igy nem lesz most elmenetel itthonrol.
2013. jún. 2. 08:20
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

Istentisztelet utana kozos ebed majd onkentes munka.

Este a gyerekek koran fekszenek mienk az este film es romantika

A vasarnap mindig nagyon hosszu.

2013. jún. 2. 08:22
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Kimegyek a lomis piacra, hazafelé bevásárolok a jövő hétre. Aztán nekiugrok a mosogatásnak (napok óta gyűlik), főzök, aztán újra mosogatok. Majd mosok és takarítok. Estére jó lenne valami filmet beszerezni...Mit ajánlanátok?
2013. jún. 2. 08:37
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Mosok, elmegyek vásárolni, gofrit sütök, sorozatot nézek, párommal leszek:)
2013. jún. 2. 08:46
 16/30 anonim ***** válasza:
95%

Tanulok németet, torit es angolt.

Csodás lesz..

Es lehet randim lesz, de ez meg nem teljesen biztos..:)

2013. jún. 2. 08:50
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

Főzök, egy kicsit takarítok, közben ki kellene a borsót is fejteni, amit tegnap hoztak és a fagyóba szánok.

Ebéd után mosogatás, majd a tenisz-meccseket is nézni-figyelni kellene, no meg ha jól tudom ma forma-1 is van. Szóval d.u. csendes pihenő a tv és a gép mellett közösben!

Itt az időjárás nemigazán kedvez a szabadlevegős programnak, óránként vált: süt a nap vagy szakad az eső!

Akinek nem feltétlen fontos, ma inkább bent marad a lakásban!

2013. jún. 2. 08:51
 18/30 A kérdező kommentje:

Kitakarítom a fürdőt és a konyhát,kiteregetem a ruhákat, utána ebédelek.Megígértem a kutyámnak, hogy ma sétálunk, ebéd után pont jó kis testmozgás lesz.

Aztán egy kis torna itthon, TV-zés, internet, utána pedig rákészülök lelkiekben, hogy minden tanár jövőhétre időzítette a nagydogákat és kell még egy évvégi hajrá! :))

2013. jún. 2. 09:02
 19/30 anonim ***** válasza:
83%

Barátokhoz megyünk kerti grill-partira. Ha olyan lesz az idő....

Vizipipa, activity, beszélgetés, gitározás, ilyenek :-)

2013. jún. 2. 09:03
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

Felkeltem, levittem a kutyát, majd nagyjából kitakarítottam a lakást. (Korán ébredtem :D) Aztán felkelt a párom is, kicsit tanítgattuk a kutyánkat, (3 hónapos kis kölyök még :) ), játszottunk vele. Most éppen a nappaliban ülünk, ő tv-zik, én gyakorizok, aztán állok neki az ebédnek. Délután valószínűleg sétálunk egy nagyot a kutyával a parkban, aztán meg tanulok a keddi vizsgámra..:/ :) Az estét még nem tudom, de szerintem megnézünk egy filmet és alvás, mert másnap munka is...:)

Szép napot mindenkinek! :)

23/N

2013. jún. 2. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!