Elköltözhetek a barátommal?
Imádom, mikor ilyen okosak az emberek. :( Szülői beleegyezés kell, vagy a gyámügy engedélyezheti, ha el tudod magad tartani ( dolgozol, stb..) Én ezt az utat nem jártam végig, de sok mindent igen.
Off: Miért gondoljátok, ha el akar otthonról költözni, máris züllött alak, aki csak a gyerekszüléshez ért?
Kérdező, írj privit, ha gondolod, szívesen meghallgatlak.
"Szülői beleegyezés kell, vagy a gyámügy engedélyezheti, ha el tudod magad tartani ( dolgozol, stb..)"
Persze a szülők nem egyeznek bele a költözésbe de majd a házasságba igen. Különben pedig nem a szülői engedély nem elég a házassághoz.
"Szülői beleegyezés kell, vagy a gyámügy engedélyezheti, ha el tudod magad tartani ( dolgozol, stb..)"
Persze a szülők nem egyeznek bele a költözésbe de majd a házasságba igen. Különben pedig nem a szülői engedély nem elég a házassághoz.
A költözéshez is kell a szülői.. Egyébként nekem ezt annak idején a gyámügyön mondták!
"4es tanuló vagyok és középfokú nyelvvizsgával a kezembe! 17 évesen!"
Aztán? Én meg majd' kitűnő voltam, egy középfokúval, egy felsőfokúval meg még egy 3. nyelvet tanultam épp magánúton. Nem ettől lesz az ember züllött/nem züllött...
Egyébként miért akarsz fiatalkorúként a barátod nyakára költözni? Ekkora gáz van otthon? A barátod keres, el tudna tartani, vagy a szüleihez mennétek és az ő nyakukon élnétek? Egyáltalán a szüleit megkérdeztétek erről?
"Persze a szülők nem egyeznek bele a költözésbe de majd a házasságba igen. Különben pedig nem a szülői engedély nem elég a házassághoz."
Az elköltözéshet kell szülöi beleegyezés, a házassághoz GYÁMHATÓSÁGI engedély kell, szülöi beleegyezés nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!