Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukámat tönkre teszi a...

Apukámat tönkre teszi a felesége. Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés

Szüleim még kicsi koromban elváltak. Körülbelül 5 éve apu újra házasodott. Apa 43 éves a felesége meg 29. Nem mondanám hogy gazdag volt apa amikor megismerte jelenlegi feleségét csak mondjuk jómodú, szóval volt pénze nyaralásra, meg jó kocsira szép házra. Azonban ahogy én megjósoltam a kedves feleségének csak addig kellet míg volt pénz mindenre ami neki kellett. Jelenleg ott tartunk, hogy apa teljesen le van soványodva, alig eszik, a jól menő vállalkozása romokban van.. És én nem tudom mit tegyek..próbáltam neki mondani,hogy ez így nem lesz jó, hogy ennyit senki sem ér, de ő szerelmes..

Sőt ma már olyat is mondott és nem viccből hogy legszívesebben hazafelé menet neki vezetne egy fának, mert úgy legalább könnyebb lenne. Sőt körülbelül 2 hete apa korházba került szívinfarktus gyanuval, és bennt is tartották. A felesége jelenleg külföldön él, így ritkán találkoznak, mert ugye a feleségét már nem érdekli apa, addig kellett míg pénze volt és addig míg külföldön megteremtette neki a jót.

Hogyan segíthetnék apának?:(

2009. okt. 6. 20:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyorsan tudasd apukáddal, hogy ne legyen önző, nem halhat meg, mert ott vagy neki te....
2009. okt. 10. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!