Köteles vagyok ráírni egy hivatalos papírra az élettársam nevét, ha erről nincs papírunk és nem vagyunk egy lakcímen?
És nem vagytok külön kasszán?... :)
Mert ha esetleg mégis "lebuknál", ezt nyugodtan mondhatod : csak átmenetileg lakik ott a barátod, nem vagytok közös kasszán, ezért is nincs bejelentve sem!...
Előző : Szép kis példát fogsz mutatni annak a gyereknek!
Hazudjatok, ahol csak lehet!
Kedves Kérdező, úgy tedd meg azt a nyilatkozatot, hogy ha bármikor közérdekű bejelentés érkezik, ne lehessen alapja!
Egyébként a PTK fogalmazza meg az élettársak fogalmát. Kb. : 2 egymással érzelmi és vagyonközösségben élő személy, akik egymáshoz való tartozásukat 3. személyek előtt minden tekintetben vállalják.
Szia!
Nem kell parázni, nem fogsz lebukni. Nem fognak egy kis támogatás miatt titkos megfigyelés alá venni, és meglesni hogy milyen státuszban van nálatok apu!
Itt egyedül a lelkiismeret, és a becsületesség a tét! Én viszont ezen nem lelkiznék sokat. Manapság a nagy büdös becsületben éhen lehet dögleni!
Kedves Kérdező!
Ugye te is szidod a mai politikusokat, pedig ők is ilyen kicsiben kezdték. Írod a kommentedben, hogy 50-50%-ban vagytok lakástulajdonosok, akkor miért kérdés a kérdés. Igen, van élettársad, tehát csalsz, okiratot hamisítasz. Gondolom,hogy együtt alszotok, anyagilag hozzájárul a költségeidhez, ráadásul 4 éve vagytok együtt, van egy közös gyereketek is. Nemcsak akkor élettárs a kedvesed, ha erről hivatalos okiratod van.
Nagyon szomorúnak tartom, hogy ilyen a mentalitás Mo-on. Ezért tart ott az ország, ahol ma tartunk. Neked sincs jogod bírálni a kormányt, mert kicsiben ugyanezt teszed.A sok "kicsi" csalásból keletkezik ez a hatalmas sz@r, amiben mindenki turkál, de naponta hozzátesz egy kicsit. Én egyedül neveltem a gyerekem, minimális gytartást kaptam, de soha nem csaltam volna pár 10 ezer forintért. A becsületem többet ért. Ez a véleményem, LE LEHET PONTOZNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!