Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A szüleitek mit...

Lányok! A szüleitek mit szólnának hozzá ha néger pasitok lenne?

Figyelt kérdés
Egy kisebb városban laksz ahol nem igazán vannak négerek szóval nem megszokottak.
2013. máj. 31. 22:07
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
59%
a néger amerikában olyan mint itt a cigányok lakik Floridában rokonom és ő mondta szóval nem örülnének neki és nem is jönnek be a négerek
2013. jún. 1. 00:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, én egy lány apja vagyok. Nem szólnék semmit, de elvinném pár olyan ismerős nőhöz beszélgetni, akinek néger volt a párja. A legfőbb gond, az eltérő kultúra, szokások, stb. Bár, egy szerelmes fiatalnak lehet bármit mondani, szerelmes marad.:)
2013. jún. 1. 00:56
 13/24 anonim ***** válasza:
43%

Nekem eszembe sem jutna, ha már másik fajta max távol keleti, de inkább maradok a fehéreknél.

Apám tuti megkérdezné így szó szerint: Te ez most halál komolyan egy néger?

Anyámat nem tudom.

2013. jún. 1. 05:39
 14/24 hunbula ***** válasza:
72%
Ha rendes ember egyébként, akkor semmit. (Tehát mondjuk ne afrikai házasságszédelgő legyen.) Anyum várná a csokiunokákat szerintem :P
2013. jún. 1. 05:55
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Egyikük sem szólna semmit, nem érdeklik az ilyenek (bár azon kiakadnának, ha romával jönnék össze, de ezt megértem). Mondjuk négerrel nem jönnék össze, max. félvérrel. :D
2013. jún. 1. 10:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Meglepődtek volna, de jól álltak volna hozzá. Rengeteg nem fehér főnöke van anyának (kórház) és egyáltalán nem kezelte őket másképp. Na a nagyszüleim viszont nem engedtek volna be :(
2013. jún. 1. 10:12
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

Az afrikai négerek fele aids-es. csak óvatosan.

Én nem jönnék össze négerrel. csúnyák!

2013. jún. 1. 10:35
 18/24 anonim ***** válasza:
nekem már csak anyukám él, ő elcsodálkozna, de nem tehetne ellene semmit. (bár én egy négerrel nem jönnék össze, nem a bőrszine miatt, hanem mert még nem találkoztam olyan négerrel aki tetszett)
2013. jún. 1. 14:20
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Semmit. Anya biztos irigy lenne egy kicsit, mert neki nagyon tetszenek :D
2013. jún. 1. 14:27
 20/24 anonim ***** válasza:
25%

soha eszembe sem jutott ilyesmi, nem is vonzanak az ilyen egzotikus emberek.

múltkor egy néger bula majdnem nekem esett egy szórakozóhelyen, mert nem volt képes megérteni, hogy nem viheti el a mellettem lévő széket. angolul mondtam neki teljesen érthetően, többféleképp magyarázva. én kérek elnézést amiért nem beszélem az ő bozótlakó nyelvjárását...

2013. jún. 1. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!