Lányok! A szüleitek mit szólnának hozzá ha néger pasitok lenne?
Figyelt kérdés
Egy kisebb városban laksz ahol nem igazán vannak négerek szóval nem megszokottak.2013. máj. 31. 22:07
11/24 anonim válasza:
a néger amerikában olyan mint itt a cigányok lakik Floridában rokonom és ő mondta szóval nem örülnének neki és nem is jönnek be a négerek
12/24 anonim válasza:
Bocsi, én egy lány apja vagyok. Nem szólnék semmit, de elvinném pár olyan ismerős nőhöz beszélgetni, akinek néger volt a párja. A legfőbb gond, az eltérő kultúra, szokások, stb. Bár, egy szerelmes fiatalnak lehet bármit mondani, szerelmes marad.:)
13/24 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutna, ha már másik fajta max távol keleti, de inkább maradok a fehéreknél.
Apám tuti megkérdezné így szó szerint: Te ez most halál komolyan egy néger?
Anyámat nem tudom.
14/24 hunbula válasza:
Ha rendes ember egyébként, akkor semmit. (Tehát mondjuk ne afrikai házasságszédelgő legyen.) Anyum várná a csokiunokákat szerintem :P
15/24 anonim válasza:
Egyikük sem szólna semmit, nem érdeklik az ilyenek (bár azon kiakadnának, ha romával jönnék össze, de ezt megértem). Mondjuk négerrel nem jönnék össze, max. félvérrel. :D
16/24 anonim válasza:
Meglepődtek volna, de jól álltak volna hozzá. Rengeteg nem fehér főnöke van anyának (kórház) és egyáltalán nem kezelte őket másképp. Na a nagyszüleim viszont nem engedtek volna be :(
17/24 anonim válasza:
Az afrikai négerek fele aids-es. csak óvatosan.
Én nem jönnék össze négerrel. csúnyák!
18/24 anonim válasza:
nekem már csak anyukám él, ő elcsodálkozna, de nem tehetne ellene semmit. (bár én egy négerrel nem jönnék össze, nem a bőrszine miatt, hanem mert még nem találkoztam olyan négerrel aki tetszett)
19/24 anonim válasza:
Semmit. Anya biztos irigy lenne egy kicsit, mert neki nagyon tetszenek :D
20/24 anonim válasza:
soha eszembe sem jutott ilyesmi, nem is vonzanak az ilyen egzotikus emberek.
múltkor egy néger bula majdnem nekem esett egy szórakozóhelyen, mert nem volt képes megérteni, hogy nem viheti el a mellettem lévő széket. angolul mondtam neki teljesen érthetően, többféleképp magyarázva. én kérek elnézést amiért nem beszélem az ő bozótlakó nyelvjárását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!