Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak ilyen típusú...

Tényleg vannak ilyen típusú pasik?

Figyelt kérdés
Azt ugye alapul vehetjük, hogy (szerintem) egy jó párkapcsolatban egyenrangúak a felek...De én nem egy olyan kapcsolattal találkozom, ahol nem a férfi az "úr a háznál" sőt annyira nem, hogy szabadon ugráltatja a barátnője/társa/felesége. És ami vicces, hogy ezt hagyják is. Ez miért lehet? Vagy most már ez az új "rend"?
2009. okt. 6. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De itt mindenki félreérti szerintem. Az vagyok, aki írta, hogy csak papucs férfiakkal akad össze. Nyilván nem az a baj, hogy megtesz valamit, amire megkérem. Hanem nagyon is az, hogy mindig nekem van igazam, mindig az lesz (oda megyünk, azt csináljuk, azt vesszük meg), amit én akarok, mert ők mindenre csak azt mondják, hogy hát persze drágám, ahogy akarod. Soha, semmi nem történhet az ő kedvéért, vagy bármi, mert mindent rámhagy, mintha nem is lenne saját véleménye, saját akarata. És ez az, ami egyrészt zavaró, másrészt megöli a kapcsolatot.
2009. okt. 7. 06:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,hasonló cipőben jártam én is,sajnos.Nem is volt normális kapcsolatom sokáig,mindig meguntam,hogy a pasi olyan nyámnyila..pedig volt olyan is,akit ismertem előtte,mint havert,és tök jó fej volt,amikor meg összejöttünk,teljesen megváltozott.Nekem nem kellett mindenáron kapcsolat,ezek a fazonok csak idegesítettek,és ha ezt érezték,még inkább lapultak..kiborító.

Most van egy olyan párom,aki ha hülyeségen kezdek el vitatkozni,letojja,vagy csak néz,hogy mi bajom.De nem kér bocsánatot,ha én vagyok a hibás,és vele nincs is semmi bajom.Jó sokan hülyének néztek,amikor erről panaszkodtam régebben,hogy mindent eltűr a pasi,meg mindenki irigykedett.Szóval ezt kevesen értik szerintem.

2009. okt. 7. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen,vannak ilyen pasik,és valahogy mindig olyan nőkkel jönnek össze,akik kihasználják.Bár szerintem inkább az ilyen erőszakos nők vadásznak ezekre a pasikra.Aztán meg hagyják,hogy éveken át ez menjen.biztos félnek a magánytól,vagy nem mernek változtatni,benneragadnak a szituban,ami meg egyre durvább,mert a nő se becsüli ugyebár az ilyen férfit...Nem is értem ezeket az embereket.
2009. okt. 7. 15:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Tévedés, én pl. sosem használtam ki. Inkább szánalmat keltett bennem, mert arra gondoltam: úristen, mi vagyok én, hogy minden férfit úgy megváltoztatok, hogy mellettem papucs lesz?

Meg hogy mennyire szerethet, ha mindent eltűr. Nyilván egyébként erős nők mellett vannak, hiszen hogyan "hódolhatna" be egy nem erős nőnek? Csakhogy egy erős nő erős férfival lesz boldog. pont.

2009. okt. 7. 20:43
 15/16 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

Sajna nem feltétlenül egy erős nő erős férfivel lesz boldog. Sőt, akkor meg egymást marják, mert két dudás egy csárdában... Viszont akkor az erős nőnek ugye lejjebb kell adnia az igényeiből , és jön a gyengébb változat. És a férfi tűri! Én láttam ilyen párkapcsit ,és néha csodálkoztam, hogy a pasi miért nem borítja már rá az asztalt? De nem tette.Jól érzi magát akkor vajon ő , és csak én látom papucsnak?? Nah, ez is lehet...

2009. okt. 8. 07:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy minden embernek megvan valahol a másik fele. Keresgélünk ezerrel, és nem mindig a megfelelő akad a horgunkra. Tovább kell lépni, mert drága az időnk. Ha úgy érzed nem megy, vagy nem jó, ne is maradj ott tovább. Lépj! És ne akadj fenn ilyeneken. Nem minden férfi ilyen. És nem ez az új rend. Csak vannak férfiak, akik kevés önbizalommal rendelkeznek, és azt hiszik attól, ha mindig mindenbe beleegyeznek, mellettük marad a nő. De olyan is van, aki annyira programtalan, annyira ingerszegény, hogy soha nem tudja, hová menjetek, mit csináljatok. Az olyat vezetni kell. És ha neked ez nem jön be, akkor nem te vagy számára az igazi.
2009. okt. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!