Tényleg vannak ilyen típusú pasik?
Kedves utolsó,hasonló cipőben jártam én is,sajnos.Nem is volt normális kapcsolatom sokáig,mindig meguntam,hogy a pasi olyan nyámnyila..pedig volt olyan is,akit ismertem előtte,mint havert,és tök jó fej volt,amikor meg összejöttünk,teljesen megváltozott.Nekem nem kellett mindenáron kapcsolat,ezek a fazonok csak idegesítettek,és ha ezt érezték,még inkább lapultak..kiborító.
Most van egy olyan párom,aki ha hülyeségen kezdek el vitatkozni,letojja,vagy csak néz,hogy mi bajom.De nem kér bocsánatot,ha én vagyok a hibás,és vele nincs is semmi bajom.Jó sokan hülyének néztek,amikor erről panaszkodtam régebben,hogy mindent eltűr a pasi,meg mindenki irigykedett.Szóval ezt kevesen értik szerintem.
Tévedés, én pl. sosem használtam ki. Inkább szánalmat keltett bennem, mert arra gondoltam: úristen, mi vagyok én, hogy minden férfit úgy megváltoztatok, hogy mellettem papucs lesz?
Meg hogy mennyire szerethet, ha mindent eltűr. Nyilván egyébként erős nők mellett vannak, hiszen hogyan "hódolhatna" be egy nem erős nőnek? Csakhogy egy erős nő erős férfival lesz boldog. pont.
kedves utolsó!
Sajna nem feltétlenül egy erős nő erős férfivel lesz boldog. Sőt, akkor meg egymást marják, mert két dudás egy csárdában... Viszont akkor az erős nőnek ugye lejjebb kell adnia az igényeiből , és jön a gyengébb változat. És a férfi tűri! Én láttam ilyen párkapcsit ,és néha csodálkoztam, hogy a pasi miért nem borítja már rá az asztalt? De nem tette.Jól érzi magát akkor vajon ő , és csak én látom papucsnak?? Nah, ez is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!