Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek melyik típusú csaj kéne inkább?
1.Csendesebb,visszafogottabb nagyobb társaságban,de a barátai körében már nem olyan visszafogott,ha ketten vagyok nagyon jól el tudok beszélgetni,vicces,kedves,megértő és segítőkész.Szeret szórakozni,bulizni,és szeret benne lenni a hülyeségekben,de inkább csak módjával.Nem szeret szerepelni,és a középpontban lenni,nem hivalkodó,és nem cicababás a stílusa,egyszerű,átlagos,de csinos.
2.Nagyszájú,bőbeszédű,a "hang" a társaságban,szeret a középpontban lenni,szeret szerepelni,ő is szeret bulizni,szórakozni,benne van a hülyeségekben.Stílusa inkább cicababásabb,nőiesebb,internet általában olyan képeket tesz fel,ahol kevés ruha takarja,és jól látszik a melle,hasa.Ő is kedves,és megértő.
Melyiket választanátok barátnőnek fiúk?A külsőtől most vonatkoztassunk el!
Kort is írjatok,légyszi:)
1.
Bár a barátnőm inkább 2. elég nagyszájú, de nem rak fel hiányos öltözékkel képeket.
19F
Szerintem mind1 mit mondanak, a 2. :/ Hiába állitanak mást. Lehet lepontozni:/
L.
Nálam egyértelműen az első típus a nyerő.
21
Előző azt ugyan miért nem?:D
Kb minden második lány ilyen.
Amúgy én is az elsőt, viselkedésben ő illik jobban hozzám.
"ényleg létezik.Persze mindkettőnek vannak még más-más jó/rossz tulajdonságai,de az most nem számít"
Dehogynem számít. Ezek a tulajdonságok önmagukban nem érnek sokat a többi ismerete nélkül nem lehet érdemben dönteni. Sajnálom.
De ha becsszó, hogy nem számít, legyen a ketteske. Aki tud többek előtt beszélni, azzal kettesben is el lehet lenni. Bár nem tatrom okos dolognak, ha valaki félpucér képeket rak ki magáról netre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!