Tényleg vannak ilyen típusú pasik?
Az a kérdés,hogy te mit nevezel "ugráltatásnak"?
Mert az természetes dolog,ha megkérjük a párunkat valamire akkor megteszi.Ennek persze fordítva is működnie kell.
Teljesen természetes ha egy férfi besegít a háztartásba,vagy a gyerekek körüli teendőkbe vagy bármibe a feleségének.Ettől még nem papucs.Akkor működik normálisan egy párkapcsolat,egy család élete ha mindenkinek megvan a dolga,ha kiegészítik egymást a felek,ha bármit meg tudnak beszélni egymással,ha bármiben számíthatnak egymásra.Nálunk pl az enyém a házi munka meg a gyereke javarészt,de bármikor megkérhetem a férjemet rá,hogy tegye meg helyettem ha úgy alakul,szó nélkül megteszi.És ilyen egy normális férfi.
Kérdező,ezt hívjál papucs férjnek...hidd el nem olyan jó ha ilyen a férjed,tapasztalat.
Az első nagyon jól fogalmazott.
az attól függ h kéred meg:
- Mennyé el (vagy másszál el) a boltba és hozzál ezt azt,majd menny ide,de maradj soká.
- Légyszíves hozz a boltból ezt azt mert ezernyi dolgom van.
A második variációnál biztos nem fog nemet mondani.(vagy ha igen,akkor adj neki egy kis lendületet neki):D 17F
Az szubjektív dolog,kinek hol kezdődik a kihasználás,mag az ugráltatás.Nálunk nem jelent gondot,ha megkérem valamire a páromat,ő szívesen megteszi,és nem azért,mert megparancsolom neki,hanem,mert szeret.Ez fordítva is így van.
Előző válaszoló,ha egy bunkó,és túl határozott férfival akadnál össze,vagy egy ugyanolyan erős jelleművel,mint Te,szerintem az sem tetszene,és ezt most nem rosszindulatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!