Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak ilyen típusú...

Tényleg vannak ilyen típusú pasik?

Figyelt kérdés
Azt ugye alapul vehetjük, hogy (szerintem) egy jó párkapcsolatban egyenrangúak a felek...De én nem egy olyan kapcsolattal találkozom, ahol nem a férfi az "úr a háznál" sőt annyira nem, hogy szabadon ugráltatja a barátnője/társa/felesége. És ami vicces, hogy ezt hagyják is. Ez miért lehet? Vagy most már ez az új "rend"?
2009. okt. 6. 17:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés,hogy te mit nevezel "ugráltatásnak"?

Mert az természetes dolog,ha megkérjük a párunkat valamire akkor megteszi.Ennek persze fordítva is működnie kell.

Teljesen természetes ha egy férfi besegít a háztartásba,vagy a gyerekek körüli teendőkbe vagy bármibe a feleségének.Ettől még nem papucs.Akkor működik normálisan egy párkapcsolat,egy család élete ha mindenkinek megvan a dolga,ha kiegészítik egymást a felek,ha bármit meg tudnak beszélni egymással,ha bármiben számíthatnak egymásra.Nálunk pl az enyém a házi munka meg a gyereke javarészt,de bármikor megkérhetem a férjemet rá,hogy tegye meg helyettem ha úgy alakul,szó nélkül megteszi.És ilyen egy normális férfi.

2009. okt. 6. 17:17
 2/16 A kérdező kommentje:
hát nem ilyenekre, hogy besegít a háztartásba, hanem hogy pl.hogy el kellene menni boltba, de a csaj nem akar. Addig nyüstöli meg bántja a pasit, míg az meghunyászkodik és elmegy a boltba. Tehát nem kéri, hogy légyszíves, hanem úgy veszi, hogy gyerünk má, lódulj a boltba....
2009. okt. 6. 17:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,ezt hívjál papucs férjnek...hidd el nem olyan jó ha ilyen a férjed,tapasztalat.

Az első nagyon jól fogalmazott.

2009. okt. 6. 17:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

az attól függ h kéred meg:

- Mennyé el (vagy másszál el) a boltba és hozzál ezt azt,majd menny ide,de maradj soká.

- Légyszíves hozz a boltból ezt azt mert ezernyi dolgom van.

A második variációnál biztos nem fog nemet mondani.(vagy ha igen,akkor adj neki egy kis lendületet neki):D 17F

2009. okt. 6. 17:26
 5/16 A kérdező kommentje:
hát én az első variációra gondolok a "menjé má" típusúra...
2009. okt. 6. 17:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok a naív, de én olyat, amilyenre Te gondolsz, nem sokat láttam, vagyis úgy gondolom nem ez van túlsúlyban. De lehet mondom, hogy tévedek.
2009. okt. 6. 17:33
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Na igen, fején találtad a szöget. Sajnos, vagy szerencsére? nagyon erős jellemű lány vagyok, és a párkapcsolataimban mindig hiba, hogy a párom mindig meghunyászkodik előttem. Mondhatok bármit, arra a válasz a persze szivem, neked van igazad. Körbeugrálnak, megtesznek mindent, és mindig mindig mindig igazam van. Végre vágyom egy férfire, aki mellett én lehetek a nő, aki igenis férfi lesz, és megmondja, ha nincs igazam, és nem ugrik mindig, mindenért. Valaki kűzdött már hasonló problémával? Az íerjon rám kérem!
2009. okt. 6. 17:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Az szubjektív dolog,kinek hol kezdődik a kihasználás,mag az ugráltatás.Nálunk nem jelent gondot,ha megkérem valamire a páromat,ő szívesen megteszi,és nem azért,mert megparancsolom neki,hanem,mert szeret.Ez fordítva is így van.

Előző válaszoló,ha egy bunkó,és túl határozott férfival akadnál össze,vagy egy ugyanolyan erős jelleművel,mint Te,szerintem az sem tetszene,és ezt most nem rosszindulatból mondom!

2009. okt. 6. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szeretsz vkit igyekszel a kedvében járni és sokat megteszel érte.Csak sajnos sokan visszaélnek ezzel,és átesnek a ló túloldára.Ez pedig előbb-utóbb megöli az érzéseket a kihasznált félben és nem vezet jóra.
2009. okt. 6. 20:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Jaj, ez olyan nagy hülyeség. Ebből az erőből akkor minden férfi papucs. Én hányszor szólok a férjemnek, hogy intézzen el dolgokat. Ő pedig meg is teszi. Mert ez a dolgok rendje. Segítjük egymást, amiben csak lehet. És, ha azt mondom neki, hogy ember, koccolj le boltba, mert ez és ez kell, azt mondja, hogy jól van asszony, megyek, csak ne járjon a szád. Persze mindezt mosolyogva. :)
2009. okt. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!