Miért ilyen gonoszak, rosszindulatúak itt az emberek?
Figyelt kérdés
Sok-sok kérdésnél tapasztalom ezt.A kérdező fel tesz egy kérdést,amire lehetne normális emberséges,használható választ adni,ehelyett mocskolodnak,vádaskodnak,értelmetlen megjegyzéseket tesznek.Miért?2013. máj. 31. 12:27
21/42 anonim válasza:
Hihetetlen mennyi válasz érkezik erre a kérdésre a többihez képest.
22/42 A kérdező kommentje:
kedves 15 képzeld nem néztem rá a hasonló kérdésekre,eszembe sem jutott.....azért kérdeztem meg mert egy másik kérdés olvasásakor eszembe jutott konkrétan...és számomra érthetetlen miért mocskolják ennyire egymást emberek látatlanban
2013. máj. 31. 14:05
23/42 anonim válasza:
Tegnap én is az voltam. Feldühített, hogy válaszolok egy kérdésre, saját tapasztalatomat osztom meg, vígasztalok, erre még én vagyok a rossz, mert nem azt írtam, amit a kérdező hallani akart. Na erre én sem hagytam magam. Végül még a kitiltatással is meg lettem fenyegetve. Lehet ha nem épp menzi előtt lettem volna, akkor hagyom az egészet.
Amúgy nem hiszem, hogy az anonimitás közrejátszana. Nézzétek meg a facebook-ot. Ott névvel, sőt gyakran fényképpel együtt is ugyanez megy.
24/42 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy azokra a kérdésekre alig érkezik válasz, amik bonyolultabbak és nem a mocskolódásról szólnak, hanem egy elméleti kérdés. Tettem fel ilyen kérdéseket és alig kaptam választ, de azok a válaszok értelmesek és használhatóak voltak. Ami nagyon kapós, az a botrány, az kapja a legtöbb választ, aki megbotránkoztatja az embereket valami erkölcstelen dologgal és lehet őt szapulni. Meg persze a hülyeség, a trollkérdések.:D Ez volt az első jelenség, amivel szembesültem ezen az oldalon. Mindenki itt éli ki magát, itt vezeti le a stresszt és szerintem ez sokkal jobb annál, mintha a családtagjait és a szeretteit bántaná, mert nem tudja máshogy kiereszteni a gőzt. És igen, lehet, hogy félénk, meghunyászkodó emberek írnak ide, na de szerintem az emberek nagy része nem tökéletes, senki se szupermen, aki full becsületes, mindenkinek van rossz oldala és rossz tulajdonságai. Na és? Én elfogadtam ezt az oldalt úgy, ahogy van és egyáltalán nem érdekel, ha egy kérdésemnél fikáznak. Nem ismerjek, nem tudják, miken mentem keresztül, így nem reális a válaszuk. Persze néhányan véletlenül, vagy jó megérzésből fejen találhatják a szöget, de ez nem túl gyakori:)
25/42 anonim válasza:
Meg azt is butaságnak tartom, amikor a pontozás miatt nyavalyognak itt emberek. Ez csak egy pontszám.
26/42 anonim válasza:
Oké akkor lepontozlak. De nehogy nyavalyogni merészelj!!!
27/42 anonim válasza:
26 Esett is 1%-ot a pontszámom, te kis ördögfióka. Az előbb 68 voltam.
29/42 anonim válasza:
Én téged is utolsó!!! Nagyon ördög vagyok!!!
30/42 anonim válasza:
Ja te ugyanaz vagy?
Akkor már kétszer is lepontoztalak hehe!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!