Szerintetek az normális hogy a szüleim szerint alkoholista vagyok, mert megiszok hetente pár sört, nagyrészt meló után?
mi van, hogy csak lemegyünk a közeli (kulturált, egyetemi) kiskocsmába délután tanulás közben egy sörre, mert egy kis pezsgésre vágyunk, vagy csak meleg van, és jól esik. meg ha jönnek ismerősök esténként, akkor is sokszor lemegyünk. van, hogy kb. minden nap megiszunk egy-két sört egy héten. aztán hetekig nincs affinitás, nincs alkalom, idő, stb. akkor meg egyet sem. és aki azt mondja, hogy lehet helyette kólát is inni, annak fura lesz, de én pl. imádom a sör ízét (lány létemre) :)
szóval szerintem nem gáz heti pár sör:):)
gyertek, huncutkák, pontozzatok leee! :D
Emlékszem, apám hetente 1-2x lement a krimóba...2-3 év múlva napi 2 deci fehérbor....halála előtt 4 (!!!!) liter fehérbor naponta!!!!
Gondold meg, hogyan és meddig akarsz élni....én is majdnem beleestem ebbe, miután apam meghalt, nem volt hova mennem, minden összedőlt én is ittam, cigiztem...
Most 23 vagyok, nem dohányzom, az alkohol nálam max 2 korty sör (több nem fer le), meg van egy nyitott üveg pezsi, abbol is alig ittam, ott áll egymagába:) nem leszek alkesz, eleget láttam...
Tatám húsz éves korától szinte minden nap 2 feles pálinkát megivott, ha tehette. Halála előtt (jóval túl a 90-en) IS ugyanennyit ivott. Szóval ennyit erről, hogy kicsiben kezdődik, nagyban folytatódik.
Egy dolog, ha valaki szereti valamelyik alkoholos italt, egy másik, ha alkoholista.
Ez egyébként örök vita a puritánokkal, de vannak emberek, akik pl. szeretik a bort és ha tehetik isznak is belőle néhány pohárral, esetleg rendszeresen is. Viszont ha nincs otthon bor, nem nyúlnak a sörhöz, vagy a töményhez, még ha az orruk előtt is van, szóval nem fanyalodnak rá más italra, mert nem függenek az alkoholtól és nem tudnának meglenni a napi adagjuk nélkül. Csupán szeretik a bort. Vagy a sört, tetszés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!