Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom vagy...

Jogos a felháborodásom vagy csak hiszti a részemről? (pénz kérdés)

Figyelt kérdés
A párommal külön van bankszámlánk, de elméletileg közös a pénzünk. Tegnap kértem volna tőle pénzt, mert be kellett vásárolnom, de az én számlám már lenullázódott, erre hosszas mellébeszélés után kinyögte, hogy most neki is csak 1-2000 Ft-ja van, mert a szüleinek kellett a pénz a számlák befizetésére. Elismerem, hogy biztosan nem a legjobb stílusban reagáltam, de rákérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolta. Ő minden magyarázat helyett közölte, hogy ne hisztizzek, az ő pénze, azt csinál vele amit akar... Nagyon ledöbbentem ezen. Eddig soha nem volt nálunk ilyenre példa. Fogalmam sincs hogyan reagálhatnék erre.
2013. máj. 31. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
10-es, attól függ, mikor van fizu. Van, ahol legkésőbb 10-én kell megkapni. Nálunk is úgy jövő hét vége felé lesz, vagy lehet, hogy azután hétfőn.
2013. máj. 31. 11:35
 12/15 A kérdező kommentje:

7 éve együtt vagyunk és ilyen eddig még nem fordult elő. Mi is úgy voltunk, hogy a nagyobb kiadásokat előbb megbeszéljük és csak aztután vágunk bele. Majdnem 120000Ft azért elég nagy kiadás. Havi 30000Ft-ot szoktunk a szüleinek adni, amit már hó elején elutaltam nekik. Nem tudom mire kellett most nekik ennyi pénz.

A vészhelyzetekre félretett pénzből bevásároltam a fiunknak és magamnak, a párom meg majd eszi, amit vesz magának. Mindketten 10.-én kapunk fizut, majd megmondom neki, hogy addig oldja meg ahogy tudja. Nagyon mérges vagyok rá.

2013. máj. 31. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

120ezret a fix 30-on kívül?

Az durva.

2013. máj. 31. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Még ha külön kasszán is lennétek,akkor is el kellett volna mondania. Meg a külön bankszámláitok számlatörténetét is jó lenne egymással megosztanotok,hogy ne kerüljetek ilyen helyzetbe,hogy hó végére hirtelen kiderül,hogy nincs semmi lóvé. Ez nagyon gáz. Mi a rákra kellett a szüleinek 120000 Ft? Nagyüzemet vezetnek?
2013. máj. 31. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

"A vészhelyzetekre félretett pénzből bevásároltam a fiunknak és magamnak, a párom meg majd eszi, amit vesz magának."

Vagy egyen a szüleinél, ha már úgyis ennyire segítőkész velük. :D Jó, nem mondom, legyen is, de ez azért nagyon nagy összeg ahhoz, hogy úgy adja oda, hogy neked még csak annyit sem mond, hogy bakfitty.

2013. máj. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!