Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le a barátnőm...

Hogyan beszéljem le a barátnőmet a gyerekvállalásról?

Figyelt kérdés
Barátnőm 19 éves, gimnáziumban végzős. Ma hallotta, hogy a Gyesen és Gyeden lévők +40 pontot kapnak felvételin. Arra gondolt, teherbe esik, és szül egy gyereket, a plusz 40 pont miatt. Oltári nagy baromság, én tudom, de az anyja szerint jó ötlet, úgy is akarna már egy unokát. Pénzük nem tudom lenne-e felnevelni, de úgy gondolom, hogy nem. Azt mondta, nem tudom őt meggyőzni. Mégis csak a barátnőm. Mit tegyek?
2009. okt. 6. 15:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

a pasinak vegyél egy raklap gumit, a csajnak meg vascső...

komolyan mondom, aki ennyire primkó, annak nem való se a gyerek, se a diploma...

eszem-faxom megáll!!!

2009. okt. 6. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a barátjával ha normális a srác és jóba is vagy vele semmi akadája. Szerintem 19 évesen korai csak a suli miatt gyereket vállalni. Végülis most kezd el igazán élni! Mondjuk ha én az ő édesanyja lennék nem hagynám hogy a lányom ilyen hülyeséget csináljon!
2009. okt. 7. 06:13
 23/28 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni a sráccal, azt mondta, hogy őt nem érdekli.
2009. okt. 7. 16:14
 24/28 anonim ***** válasza:
nem érdekli?? Hogyhogy?
2009. okt. 7. 19:31
 25/28 anonim ***** válasza:

Én őszintén szólva szívesen lekevernék neki egy akkora pofont hogy a füle is belilul!Igen-igen ezt kéne...

Aztán az anyjának is de neki már inkább ököllel...vagy whiskys üveggel...Bár ezeket inkább tartalékold azutánra hogy megpróbálod megbeszélni velük!

Ezalatt én kivételesen nem azt a fajta szent beszédet értem hogy leülsz vele szemben és szépen lassan aggódva elmondod neki hogy mit,és mit hogy hanem:

Megfogod a kezét JÓÓÓÓÓ erősen,szépen összeszeded az összes vért a tested minden részéből,a pucádba gyűjtöd és POKOLI KEMÉNYEN a POFÁJÁBA vágod az igazat!Szerepeljenek benne a következő mondatok(síp nélkül):

-A legnagyobb R**ANCOK nem tesznek ilyet!!!

-Ha b*szásból akarod majd eltartani ha nem sikerül valami, OKÉ én nem állok utadba!

-Ha a TE édesanyád ilyen most,el sem merem képzelni milyen leszel TE!Már előre féltem a gyereket!!!

-Ha ezt megtennéd AZT SEM érdemelnéd meg hogy találj neki egy Apát

-Kíváncsi leszek szegény kisgyerek arcára mikor megmondják neki hogy KIB***OTT ROHADT SZ*ROS NEGYVEN PONT MIATT SZÜLETETT

-Ha neked fontosabb a GE*IS 40 pontod,mint a GYEREKED jövője vagy a BARÁTODÉ akkor sajnálom ÍGY SZÜLETTÉL,ííígy...már nem tudok felfokozás találni rá...MEGVAN!tehát...

-Így születtél,mint a legalja nép,szív nélkül,agy nélkül,egy hatalmas éjfekete katlannal amit van pofád lelkednek nevezni!

<most jön a legdurvább,ezen a ponton már sajnos biztos hogy elveszíted a barátságát>

-MEGÉRDEMELNÉD HOGY MEDDŐ LÉGY!!!

És ekkor hirtelen komótosan állj fel és egy szó nélkül hagyd el a helységet...

Ezeket persze csak végszükség esetére!(És ha a végére kiderül hogy TÉNYLEG CSAK a 40 pontért csinálja)

Emellett nyugodtan megmutathatod neki ezt a választ,hadd lássa!Ha pedig nem akarod elveszíteni a barátságát nyugodtan megmutathatod neki AHELYETT HOGY TE MONDOD NEKI!

Lehet hogy kicsit túldramatizálom de meg KELL értened,

hogy néha IGENIS SZÜKSÉG VAN A KEMÉNY KÉZRE!!!

Az is lehet hogy hülyeség amit mondok,de ha ez az a fajta lány amelyiket én elképzeltem...Hidd el...Csak ez fog hatni...Vagy nem...

VÉÉégszükséÉéég esetéééreEee...BúúÚúÚú...

2009. okt. 10. 21:29
 26/28 anonim ***** válasza:

Előző író

*Most olvassa végig*

HOGYHOGY NEM ÉRDEKLI?!

URgHHghghg*valami elpattant*

NA JÓ!!!ELÉG VOLT EZ TÚL SOK EGY NAPRA!!!

Kérd el a kettőtől az email címüket és levélben mellékeld a hazura@citromail.hu címre KÉRLEK!!!KOMOLYAN!

2009. okt. 10. 21:39
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos még mindig nem tudtam lebeszélni. A sráccal beszéltem, elhagyta a csajt, persze a barátnőm nem tudja, hogy miért. Jobb is így.
2009. okt. 11. 11:16
 28/28 anonim ***** válasza:

Sehogy ne beszéld le. Nem a Te dolgod. és ilyen hülye miatt meg ne idegeskedj.

Majd, amikor a gyereke egyszer megtudja, hogy miért is született Ő meg, akkor majd a gyereke fogja megbüntetni érte. Ez lesz az igazi büntetés.

2011. jan. 9. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!