Szerelem volt első látásra? Mennyi idő után mondtad párodnak, hogy szereted?
Az én esetemben nem működik a szerelem első látásra. Később rájöttem, hogy azért, mert nekem a szerelem több, mint a kezdeti vonzalom, még ha nagyon erős is a vonzalom és ha később nem egyezünk, az addig szerelemnek érzett valami is elmúlik.
Nekem az igazán nagy szerelmeim soha nem első látásra, hanem mindig hosszabb ismeretség után alakultak ki.
Nem. Én sem hiszek a szerelem első látásra dologban. Nagyon igaz, amit valaki írt...hogy a szerelemhez ismerni is kell valamennyire belülről az illetőt, addig csak erős vonzódás.
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, de még nem mondtuk ki. Várom, hogy ő mondja ki először (én vagyok a nő). Én magam is 'csak' néhány hete kezdtem el érezni, hogy most már ki tudnám mondani és elkezdtem vágyni rá, hogy kimondja ő. Ha nagyon korán mondta volna, akkor szerintem megijedek és nem tudtam volna mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!