Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit adtok enni a családnak?...

Ti mit adtok enni a családnak? Ez természetes vagy csa nálunk hülye mindenki?

Figyelt kérdés
Elegem van! Borzasztó amit itt van. Sosincs normális étel itthon. Száraz kenyér esetleg margarin ebdére haa van egyáltalán valami összecsapott tészta. Húst nem eszek max. 3 havonta egyszer. Ha van fizetés akkor valami fagyi/csoki/gumicokor vagy megy alkoholra. Teljesen evés zavaros lettem, egyszer van kaja kb. a fizetés első hetében és akkor kényszeresen mindent enni akarok. Van rajtam pár kg felesleg nem olyan vészes 10kg tudjátok ,ami ettől a borzalmas étkezéstől kialakulhat. Utána nincs semmi és kibírhatatlan.
2013. máj. 29. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
diákmunka --> pénz --> kaja
2013. máj. 29. 16:04
 12/15 hellosztok ***** válasza:
28%
mond el a család segitítőnek vittesd el magad intézetbe
2013. máj. 29. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a családsegítőnek, iskolapszichológusnak, vagy keresd fel a gyámhatóságot. Ha az osztályfőnöködnek vagy más olyan tanárnak szólsz, akiben megbízol, valószínűleg ők is segíteni fognak, hogy eljuthass az illetékes hatósághoz.
2013. máj. 29. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem lennék a helyedbe,igazán kemény életed lehet.17évesen nem sokmindent csinálhat,fôleg problémamegoldás gyanánt,de én azzal a tanáccsal szolgálnék neked,hogy próbáld meg kibírni még azt az évet míg nagykorú leszel és lépj valamerre.Ha tanulsz tovább menj kollégiumba,ha nem,keress munkát és abból próbáld fenntartani magad és majd ha megteheted menj albérletbe.
2013. máj. 29. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

ha szociálisan rászorulsz, akkor ingyen kapsz ebédet a suliban. az normális, főtt kaja napi 1x legalább, ki lehet vele húzni még 1 évig mire el tudsz menni dolgozni.

ne csak siránkozz, hanem kérj segítséget, majdnem felnőtt vagy.

2013. máj. 29. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!