Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedett egy kapcsolatban...

Megengedett egy kapcsolatban a zsarolás? Ha nem lépek semmit, eltávolodunk egymástól.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, mivel soha nem sétálunk és nem beszélgetünk, ehhez fogom csatolni az együttléteket. Ha sétálunk napi 20 percet, vagy beszélgetünk egy órát, akkor az ágyban is lehet valami, amennyiben nem, akkor az ágyban sincs "nyúlka-piszka". Ez jó megoldás lehet? Félek, hogy elveszítem, nem látok más kiutat. Ő azt hiszi minden rendben, de én azt érzem, ha tovább folytatódik ez az állapot, kilépek a kapcsolatból.
2009. okt. 5. 17:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na hát én akkor hagytam el a páromat (elköltöztem), amikor idáig jutottam. Elmagyaráztam neki, hogy majd akkor keressen, ha velem akar lenni. Ugyanúgy folytathatunk mindent, mint korábban, de nem vagyok hajlandó vele élni, mert nincs értelme. Na ő ekkor esett pánikba. Sírt, könyörgött, de elmentem. Másnap már hívott is, hogy akkor menjünk el munka után valahová. Ez így ment 2 hétig minden napot együtt töltöttünk és foglalkozott is velem. Aztán visszaköltöztem hozzá és ő is nagyot változott azóta. Most már én vagyok a fontosabb, nem a számítógép. Azóta eltelt már 4 év és tartósnak bizonyult a változás. Még boldogabb vagyok azóta.

Te pedig először is tisztázd magadban, hogy mit akarsz elérni és milyen következményei lehetnek. Magyarul azt döntsd el, hogy vállalod e a zsarolás kapcsán azt az esetleges következményt, hogy véget ér a kapcsolat, hogy annyira rossz e a jelenlegi helyzet, hogy még a kapcsolat megszakítását is vállalnád e, hogy megszüntesd. Ha igen, akkor hajrá! Egy próbát megérhet. Sajnos sok ember csak akkor veszi észre hogy mit veszíthet, amikor elveszti.

2009. okt. 6. 10:25
 22/24 A kérdező kommentje:

Már volt, hogy munka után megleptem, egy színházjeggyel. Tudtam, hogy korán végez, ezért vettem meg a jegyeket. Ő nem akart menni. Megkértem, jöjjön el velem X-hez, mert el kell hoznom valamit, és egyedül nem bírom, de mi lenne ha gyalog közelítenénk meg, úgy egyszerűbb. Azt mondta, forduljak kétszer, kocsival odaáll X háza elé, vagy valahova leparkol a közelbe. Augusztusban kérte, vigyen el fagyizni. Ő azt mondta, nem szereti a fagyit. 1 héttel később sikerült megfáznom, fájt a torkom, persze, hogy fagyizni akart.

Volt, hogy email-ben írtam le neki a mondandómat, elolvasta, reagált rá telefonon, 2 hétig jó volt minden, utána megint rossz volt.

Pár napra rá eljátszottunk ugyanezt, csak telefonban mondtam el neki mi zavar. Megint pár napig "figyelt rám".

Legutoljára azt mondtam neki, hogy olyan sz*r a kapcsolatunk (abból kifolyólag, hogy nem beszélgetünk, és nem megyünk sehova, pl. sétálni), hogyha most jönne egy harmadik személy, egy férfi, és el akarna hódítani tőle, valószínűleg sikerülne neki. Erre felhúzta az orrát (Persze, én is megsértődtem volna, de azért elgondolkoznék fordított esetben, hogy valamit lépnem kell, mert elveszítem!)

2009. okt. 6. 15:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én is hónapokig próbálkoztam mielőtt a drasztikus elköltözést választottam. Nem igazán értette a problémám és ezt őszintén el is hittem neki. Mert neki megvolt a tiszta ruha, a rend, a szórakozás, a vacsora. De hogy miért nem tűnt fel neki, hogy jóformán nem is szólunk egymáshoz? Az rejtély. Miután elmentem észhez tért. De anélkül szerintem még könyöröghettem volna pár hónapig.
2009. okt. 7. 08:30
 24/24 anonim ***** válasza:
A különköltözés frappánsnak tűnik. Mondhatod, hogy azért a kettyintésnyi együtt töltött időért nem érdemes együtt lakni.
2009. okt. 7. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!