Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedett egy kapcsolatban...

Megengedett egy kapcsolatban a zsarolás? Ha nem lépek semmit, eltávolodunk egymástól.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, mivel soha nem sétálunk és nem beszélgetünk, ehhez fogom csatolni az együttléteket. Ha sétálunk napi 20 percet, vagy beszélgetünk egy órát, akkor az ágyban is lehet valami, amennyiben nem, akkor az ágyban sincs "nyúlka-piszka". Ez jó megoldás lehet? Félek, hogy elveszítem, nem látok más kiutat. Ő azt hiszi minden rendben, de én azt érzem, ha tovább folytatódik ez az állapot, kilépek a kapcsolatból.
2009. okt. 5. 17:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyenfajta zsarolás megengedhetetlen és megalázó. Az ember szerelemből és nem jutalomból bujik össze a párjával. Ha semmiképpen nem tudtok egyezsére jutni a te elvárásaid tekintetében, jobb az elválás. Neki épp az nem fontos, ami neked igen. Így nem lehet együtt élni se rövid, se hosszú távon.
2009. okt. 5. 18:46
 12/24 A kérdező kommentje:

Hazaér, fürdik, eszik, tévét néz, szeretkezünk és alszik.

Hétvégén meg pihen.

Ha nem jutunk dűlőre, még is mit tegyek? Meg akarom menteni a kapcsolatunkat.

2009. okt. 5. 19:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet megbeszélni vele, nyugodtan el is hagyhatod.
2009. okt. 5. 19:06
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretném ennyire, már elhagytam volna.
2009. okt. 5. 19:11
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
hazaér, és előtte? esetleg dolgozik mint az atom, vagy lógatja egésznap a f.át? Talán a munka után ráfér egy kis pihenés nem? hány évesek vagytok?
2009. okt. 5. 19:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Irodában dolgozik.

22L és 28F

2009. okt. 5. 19:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss, de egy normális párkapcsolatban a szex nem arról szól, hogy Te jutalomból adod, ő meg kiérdemli. Annak közös örömnek kell(ene) lennie. Ha a közös életetek ennyire egysíkú, sivár, akkor azon kellene elgondolkozni, hogy miért ilyen. Ha mindig is ilyen volt a párod, akkor nem értem, miért őt választottad. A szerelem alapfeltétel, de nem elégséges a boldogsághoz. Fontos, hogy az alapdolgokban találkozzon a pár életfelfogása, mert pl a különböző életritmus, nagyon eltérő igények tönkre teszik a legnagyobb szerelmet is. Ha a párod melletted lett ilyen, akkor meg azt kell kideríteni, hogy mi történt, de semmi esetre se akarj taktikázni, játszmázni, mert az semmi jóra nem vezet.
2009. okt. 5. 19:42
 18/24 A kérdező kommentje:
Sok mindent megpróbáltam. Nem tudom, hogy vehetném rá a beszélgetésre.
2009. okt. 5. 20:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Pl úgy lehetne kezdeni egy ilyen beszélgetést, hogy nagyon őszintén elmondod neki, mennyire rosszul érzed magad így, ebben a helyzetben, mennyire idegen tőled ez az életforma. Konkrétumokat mondj, példákat, mert a férfiak nem értik, ha azt mondod, általában ez a gondod, vagy az. Kérdezd meg, hogy ő hogy látja ezt az egészet. Kérdezd meg, milyen elképzelései vannak a jövőre, mi az, ami kikapcsolja, mit szeret, mit nem, mi zavarja, mi okoz örömet és a válaszaiból tudni fogod, hogy van-e remény a boldog közös jövőre, vagy nincs.
2009. okt. 5. 20:40
 20/24 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, gondoltam arra, hogy ha sokat dolgozik meg minden akkor valószínű, h fáradt így ezért van ez. Nem tudom te dolgozol e vagy tanulsz, illetve,hogy ő hétvégén is dolgozik e. Mindenesetre ez a jutalomszex tleg egy gusztustalan dolog. Bár lehet, h ő elfogadná.

Gyak otthon találkoztok nem is beszéltek, csk szex, így elég unalmas lehet valóban. Lehet jobb lenne szakítani. hisz mit szeretsz benne, ha nem ad semmit?

2009. okt. 6. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!