Mit tegyek? Nem bírom így tovább
Figyelt kérdés
van egy nővérem 28éves itthon ül semmit se csinál.annyira igénytelen hogy az nem igaz.3 mérettel nagyobb ezer éves ruhákat hord mind1 hogy férfi vagy női. és amikor apum elmegy dolgozni állandoan belém köt.lemegy a kocsmába iszik full pia szagu ,hazajön és elkezd csapkodni hogy neki kell mosogatni stb.. és bejön mindig a szobámba ordit velem baszogat. és mindig annyira de tényleg annyira felhúz meg olyan dolgokat csinál hogy most kérem menjél ki. és elkezdett idegesiteni megütött és nagyon eélvertem:( szégyn vagy nem szégyen egy lányt ,de ezt hozza ki sajnos már belőlem. 23 éves vagyok és idegileg teljesen tönkrementem.mellesleg megjegyzem anyukám és a 2 mamám ebbe halt bele.akkor őket idegesítette. apum mit sem sejt.mert amikor itthon van a jólányt játsza.és ilyenkor meg én vagyok a szemébe a köcsög aki megveri aki veszekedik stb. mindjárt elsírom magam:8 cigit sodor a szobájában .elvan húzva a függöny ugy cigizik én ezt nem bírom:( ez már a sokadik ilyen alkalom volt. és most meg mondja rendőrségi ügyet csinálok belőle(persze nem) de akkor is.fogyatékos:(( mindjárt kiakad a szívem:( segítsetek légyszi .mit tehetek?köszi2013. máj. 27. 16:29
1/8 anonim válasza:
költözz el basszus...te is felnőtt vagy. Ha a szüleid ezt elviselik, akkor viseljék, neked van választásod, szépen elmehetsz ahelyett, hogy agyonvered a tesód, bármit is csinál. te sem vagy normális az biztos! Amúgy ha minden nap olyan ordenáré piaszagúan jönne haza a kocsmából, azt gondolom a szüleid is észrevennék, meg azt is, hogy a szobában cigizik.
2/8 A kérdező kommentje:
csak apum él és őt ez nem érdekli Ő is ugyanaugy dohányzik a szobájában.lehet hogy hülye vagyok mert megverem. de ha szembe állna veled egy 28éves csöves pia szagu cigiszagu lány aki ugy néz ki mint egy igénytelen férfi és mindig idegesit .te is lehet megütnéd.én nem vagyok ilyen,de ha már haza jön a szívem elkezd hevesen verni .egyszerűen idegesít
2013. máj. 27. 16:37
3/8 anonim válasza:
23 éves vagyon. Miért nem éled a saját önálló életedet? Másnak a te korodban már családja van. Hagyd ott őket és ne foglalkozz velük.
4/8 A kérdező kommentje:
szeretnék persze. holnap megyek le balatonon kapok új munkát és akkor eltudnék ebből a fertőböl költözni. csak azért tettem fel a kérdést hogy kicsit megnyugodjak.mert tényleg a sírás kerülget. 10percenként bejön a szobámba persze nincs kulcsom ordit valamit és becsapja az ajtót. a sötétítő leesik rakhatom fel mindig.. ez nem az én idegrendszeremnek való sajnos:S
2013. máj. 27. 16:43
5/8 anonim válasza:
Neked legalább van saját szobád! Nekem ez sincs. Olyan magas lett a vérnyomásom, hogy csak na.
Tudod, az egyetlen változást nem a költözés fogja meghozni, hanem az, ha elsajátítod azt a viselkedésmódot, amivel túl lehet ezt élni. Legyél kegyetlen, hideg, elutasító velük szemben. Mert az apád is hibás. Az ajtódra viszonylag könnyen tudsz zárat tetetni, érdemes megcsináltatni.
6/8 anonim válasza:
Nem védem a nővéred. De nem lehet, hogy beteg. Írtad, hogy fogyatékos. Iróniából írtad vagy tényleg az?
Mit értesz az alatt, hogy anyukád és 2 mamád is ebbe halt bele? Nem túlzol egy kicsit?
Egyébként ha annyira nem bírod, tényleg költözz el. Ez az egyetlen megoldás. Az írásodból az derül ki, hogy te sem dolgozol 23 évesen.
7/8 A kérdező kommentje:
nem túlzok anyukám 4éve a mamám szintén 4 éve halt bele a másik mamám 2 éve.mindig akit felhúz az őrül bele. koraszülött volt de nincs kimondva hogy Ő beteg. de szerintem ez nem normális ez az igénytelen undoritó életmód lány létére. olyan dolgokat csinál hogy én fiuként nem merem. van melohelyem de itt és itthon vagyok emiatt sokat. egy pékségnél hajnali beszállitoként ami nem életcél de jobb a semminél egyelőre. zárat már akartam cisnáltatni akkor lenne nyugalom.vagy tényleg elköltözni. de azt nem lehet 10-20ezer ftbol sajnos
2013. máj. 27. 17:04
8/8 anonim válasza:
Te se lehetsz az egészséges ember mintapéldánya, amúgy érdekelne vajon menyi házi munkát végzel ha már 23 évesen konkrétan otthon ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!