Anyukákat kérdezném: elengednétek albérletbe a kiskorú lányotokat?
Mindenki a saját gyerekét ismeri, hogy mennyire megbízható. Én a fiamnak felajánlottam, hogy inkább költözzön albérletbe ne buszozzon napi két órát. Ő mégis inkább a bejárást választotta.
Ennyire különbözőek vagyunk.
Ha kétségeid merültek fel az albérlettel kapcsolatban akkor helyesebb ha bele sem mész ebbe, és elviseled a "szívtelen" jelzőt.
Az albérletet egyébként azért javasoltam én a fiamnak, mivel a lányom volt kollégiumban akit nagyon megviselt az idősebbek durvasága. Jegyei romlottak, közérzete rossz volt .Ő is albérletbe ment, és minden megváltozott. A közérzete jobb lett, tanulmányi eredménye javult.
En sem engednem, 40km rossz esetben is csak egy ora, en a varos tulso felere jartam suliba es 45 perc volt busszal.
15 eves korom korul kezdtem el problemas lenni, de anyuek allandoan az orromra koppintottak, nem is tudom,h mi lett volna velem,ha alberletben lettem volna...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!