Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok arra, ha...

Ti hogy reagálnátok arra, ha a férjetek egy nagyobb társaságban direkt nagyokat szellentene és még élvezné is?

Figyelt kérdés
Eljegyzési buliban voltunk, szóval sok volt az ismeretlen pár is. Az egyik ismeretlen férfi állandóan pukizott, szinte versenyszerűen és röhögte,hogy a következő nagyobb lesz. A felesége majd el süllyedt, nézett jobbra-balra, hiszen az ő barátnőjének volt az eljegyzése, a férje most találkozott először velük. A társaság fele viccesnek találta, a másik fele bunkóságnak vette.

2013. máj. 27. 12:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
a többieknek, nekünk is nagyon zavaró volt a viselkedése. Lehet, hogy nem volt ideje kitapasztalni, milyen ember, ezt majd ők megoldják, de ez a viselkedés kivágta a társaság felénél a biztosítékot, a többiek meg ittak, ők jópofának tartották..
2013. máj. 27. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ejha... ez elég gáz. A feleség nem szólt neki, hogy ez neki kellemetlen, ne csinálja? Ilyenkor azt kellene. Vagy jól megmondani neki a magáét...
2013. máj. 27. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet ismerve: elképzelhetetlennek tartom!!!

Bárhol, bármikor, bármilyen eseményen bátran és büszkén megjelenhetek vele. (Ő is velem, természetesen.)

Tovább megyek: házigazdaként sem tolerálnám ezt a viselkedést, valószínűleg barátnőstől mindenestől megkértem volna őket, hogy távozzanak. Nem a felső tízezerbe, nem az elit értelmiségbe tartoznak a barátaink, egyszerű emberek vagyunk, de ezen legfeljebb pocsolya részegen röhögnének ők is.... úgy meg nem szokták magukat leinni egy eljegyzésen.

Valószínűleg itt is legfeljebb kínjában röghigcsélt a társaság másik fele.

Ha maradhattak, akkor a leendő ara tényleg nagyon jó barátnője lehet a kismamának.

2013. máj. 27. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
mi most voltunk egy baráti összejövetelen, 6-an voltunk, abból 4-en osztálytársak voltunk. 2001 óta ismerem őket, a férjem is 2008-óta, úgyhogy engem nem zavart, hogy elengedett az egyik barátom néhány galambot :) vicces volt :) nem csinált versenyt belőle, de ha kijött, hát kijött :D De azért idegenek között szerintem azért bunkóság. Egyszer vicces, mert hát mint tudjuk, jobb kint, mint bent, de azért versenyezni... hát öcsém, jó nagy troll :D
2013. máj. 27. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Jó hát ez kisebb társaságban barátok között előfordul szilveszterkor, vagy egyéb ivós, kikapcsolódós hétvégén. Aztán persze a fiúk nem nagyon szokták visszafogni magukat. Versenyt ugyan nem csinálnak belőle, de mint előttem írták, ha kijön kijön. Mi meg nevetünk rajta. Na de azért egy egészen hivatalos estén/eseményen, ráadásul úgy, hogy több ismeretlen vendég is van, a bunkóság felsőfoka. Nem is értem, hogy nem érezte ezt az egészet gáznak, undorítónak, nevetségesnek, szánalmasnak..sorolhatnám.

Érdekes emberhez megy hozzá a nő. Tavaly ismerkedtek meg, már nagy a pocak, szóval nem sokat vártak azzal a babával, ráadásul most volt nemrég az esküvő, szóval egyértelműen becsúszott a baba és ő a hajtóerő a házasságot illetően.

Hááát...lehet nem lesz hosszú házasság.

2013. máj. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!