Ti hogy reagálnátok arra, ha a férjetek egy nagyobb társaságban direkt nagyokat szellentene és még élvezné is?
A férjemet ismerve: elképzelhetetlennek tartom!!!
Bárhol, bármikor, bármilyen eseményen bátran és büszkén megjelenhetek vele. (Ő is velem, természetesen.)
Tovább megyek: házigazdaként sem tolerálnám ezt a viselkedést, valószínűleg barátnőstől mindenestől megkértem volna őket, hogy távozzanak. Nem a felső tízezerbe, nem az elit értelmiségbe tartoznak a barátaink, egyszerű emberek vagyunk, de ezen legfeljebb pocsolya részegen röhögnének ők is.... úgy meg nem szokták magukat leinni egy eljegyzésen.
Valószínűleg itt is legfeljebb kínjában röghigcsélt a társaság másik fele.
Ha maradhattak, akkor a leendő ara tényleg nagyon jó barátnője lehet a kismamának.
Jó hát ez kisebb társaságban barátok között előfordul szilveszterkor, vagy egyéb ivós, kikapcsolódós hétvégén. Aztán persze a fiúk nem nagyon szokták visszafogni magukat. Versenyt ugyan nem csinálnak belőle, de mint előttem írták, ha kijön kijön. Mi meg nevetünk rajta. Na de azért egy egészen hivatalos estén/eseményen, ráadásul úgy, hogy több ismeretlen vendég is van, a bunkóság felsőfoka. Nem is értem, hogy nem érezte ezt az egészet gáznak, undorítónak, nevetségesnek, szánalmasnak..sorolhatnám.
Érdekes emberhez megy hozzá a nő. Tavaly ismerkedtek meg, már nagy a pocak, szóval nem sokat vártak azzal a babával, ráadásul most volt nemrég az esküvő, szóval egyértelműen becsúszott a baba és ő a hajtóerő a házasságot illetően.
Hááát...lehet nem lesz hosszú házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!