Nem személyes tapasztalatom, hanem apósomé és anyósomé, akik elváltak. Apósom újra nősült, de szerintem nagyon megbánta. Anyósom nem tudott újra férjhez menni, pedig ő akart elválni. Szóval mindketten "megszívták" a válást...arról nem beszélve, hogy a gyerekeik is megszenvedték. Szóval igen, van olyan, hogy az ember nem értékeli azt, ami van, csak, amikor már nincs...több ilyen esetről is tudok, de hát visszacsinálni a dolgokat sokszor nehezebb, mint békében élni.
2009. okt. 5. 11:22
5/11 anonim válasza:
Az biztos, hogy ha egyszer tönkremenne a házasságom, nem kérnék egy másodikból. A másodikkal csak azt bizonyítanám, hogy a házasság "szentsége" mégsem annyira szent, nem szól örökre, akkor meg mi értelme házasodni?
2009. okt. 5. 11:23
6/11 anonim válasza:
Jelenleg az első házasságom végén járunk. Sajnálom, hogy így alakult, de már nem tudok mit tenni. Egy biztos, mégegyszer nem szeretnék házasságot kötni.
2009. okt. 5. 11:34
7/11 anonim válasza:
Én másfél évtized után váltam el, sok-sok vacillálás után. Nem szeretnék esküvőt többé. A mostani kapcsolatom nagyjából olyan, mint amit szerettem volna mindig is. Az a néhány idegesítő dolog, ami van, abban segít, hogy a másik az én hülyeségeimet el tudja viselni :) Magammal nem élnék, az biztos. Most boldog vagyok, nem érzem úgy, hogy a régi házasságom jobb lett volna. Az az egy biztos, hogy anyagilag sokkal könnyebb volt, de most más téren sokkal többet kapok és sokkal többet adhatok, amit értékel a párom és szívesen fogad.
A régi párom is talált magának olyat, aki jobban illik hozzá, mint én. Szóval nálunk bevált, kívánom mindenkinek!
2009. okt. 5. 11:43
8/11 anonim válasza:
Én imádom a második házasságom!!!
2009. okt. 5. 11:47
9/11 anonim válasza:
nekem a második házasságom 100000x jobb, mint az első volt, nem bántam meg, 6 éve vagyunk együtt, 5 évig vártam a babával, mert féltem, hogy menet közben kiderül, hogy ő sem az igazi, de ő tényleg az!!, végre megtaláltam :)
2009. okt. 5. 11:55
10/11 anonim válasza:
Épeszű ember csak akkor házasodik másodszor, ha teljesen biztos mindenben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!