Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen ütöttek meg...

Hány évesen ütöttek meg utoljára a szüleid? Egyáltalán ütöttek meg valaha?

Figyelt kérdés

Engem mikor olyan 4-6 éves voltam akkor muszáj volt elég sok bajt csináltam.Elég sokszor mikor idősebb lettem akkor is de 100%-osan megérdemeltem és ezt akkor is tudtam.

15/L

2009. okt. 4. 20:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Engem soha!Meg elporolast sem kaptam.
2009. okt. 4. 21:00
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
17 éves voltam, az okra már nem emlékszem pontosan, de nem én voltam konkrétan a hibás, hanem ő húzta fel magát valamin, és rajtam vezette le. Visszakapta. Akkora visszapofont húztam le neki, hogy azóta is emlegeti. Kijelentettem, hogy utoljára ütött meg, a legközelebbinél megölöm. Csak úgy, passzióból. Pont úgy, ahogy ő ver engem. Azóta egy rossz szót nem szólt rám...
2009. okt. 4. 21:01
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer kaptam ernyővel a fenekemre,és egyszer jól belerázott anyum a gatyámba.nem emlékszem mennyi idős voltam,de 8 nál nem több.
2009. okt. 4. 21:02
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Soha... legalább is nem emlékszek ilyenre.

25/L

2009. okt. 4. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Annyiszor esett meg már régen, hogy nem is emlékszek rá...
2009. okt. 4. 21:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2009. okt. 4. 21:10
 7/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem emlékszem rá, de pici koromban biztos volt egy-két popóra suhintás. Állítólag jó gyerek voltam.

Viszont megütni, 2 volt pasim is megütött.

2009. okt. 4. 21:13
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Engem kiskoromban fenekeltek el néha,jogosan.Azt pedig elsem tudom képzelni,hogy valaki visszaüsse a szüleit.Ez már nagyon durva lelkületre vall.
2009. okt. 4. 21:14
 9/21 A kérdező kommentje:
uhh azt nem tűrném hogy egy pasi megüssön de a szüleimnek soha soha nem ütnék vissza asszem ki is rugnának a házból.
2009. okt. 4. 21:15
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Az egyiknek visszaütöttem, a másiknál nagyot kaptam és hirtelen.

Azt viszont nem értem hogy akiket vertek már meg mi a fenéért vannak lepontozva. Nem ők verekedtek hanem ők kaptak.

2009. okt. 4. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!