Hány évesen ütöttek meg utoljára a szüleid? Egyáltalán ütöttek meg valaha?
Figyelt kérdés
Engem mikor olyan 4-6 éves voltam akkor muszáj volt elég sok bajt csináltam.Elég sokszor mikor idősebb lettem akkor is de 100%-osan megérdemeltem és ezt akkor is tudtam.
15/L
2009. okt. 4. 20:55
1/21 anonim válasza:
Engem soha!Meg elporolast sem kaptam.
2/21 anonim válasza:
17 éves voltam, az okra már nem emlékszem pontosan, de nem én voltam konkrétan a hibás, hanem ő húzta fel magát valamin, és rajtam vezette le. Visszakapta. Akkora visszapofont húztam le neki, hogy azóta is emlegeti. Kijelentettem, hogy utoljára ütött meg, a legközelebbinél megölöm. Csak úgy, passzióból. Pont úgy, ahogy ő ver engem. Azóta egy rossz szót nem szólt rám...
3/21 anonim válasza:
Egyszer kaptam ernyővel a fenekemre,és egyszer jól belerázott anyum a gatyámba.nem emlékszem mennyi idős voltam,de 8 nál nem több.
4/21 anonim válasza:
Soha... legalább is nem emlékszek ilyenre.
25/L
5/21 anonim válasza:
Annyiszor esett meg már régen, hogy nem is emlékszek rá...
6/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2009. okt. 4. 21:10
7/21 anonim válasza:
Nem emlékszem rá, de pici koromban biztos volt egy-két popóra suhintás. Állítólag jó gyerek voltam.
Viszont megütni, 2 volt pasim is megütött.
8/21 anonim válasza:
Engem kiskoromban fenekeltek el néha,jogosan.Azt pedig elsem tudom képzelni,hogy valaki visszaüsse a szüleit.Ez már nagyon durva lelkületre vall.
9/21 A kérdező kommentje:
uhh azt nem tűrném hogy egy pasi megüssön de a szüleimnek soha soha nem ütnék vissza asszem ki is rugnának a házból.
2009. okt. 4. 21:15
10/21 anonim válasza:
Az egyiknek visszaütöttem, a másiknál nagyot kaptam és hirtelen.
Azt viszont nem értem hogy akiket vertek már meg mi a fenéért vannak lepontozva. Nem ők verekedtek hanem ők kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!