A ti párotok elvárásai is megnőttek azóta, mióta megvan a gyerek? Sajnos én úgy látom, nálunk ez így van és a hozzáállása felém is megváltozott.
Jelenleg gyed-en vagyok. Főzök, mosok, takarítok stb. szóval igyekszem ellátni a háztartást, foglalkozok a gyerekkel és a nemi életünket is próbálom normális mederben tartani a 7 hónapos baba mellett. Próbálom magam nem elhanyagolni és visszahozni a régi formámat, pl. minden nap vagy minimum másnap fél órát tornázok mikor a pici alszik.
De sokszor azt látom, hogy ez is kevés. Például:
ne nyavajogjak, hogy fáj a fejem, vegyek be fejfájás csillapítót és hagyjam őt békén (persze nem ezzel a szóval, a lényeg ez volt),
foglalkozzak a kutyával (kinti, nagytestű),
van egy sorozat este, amit megnézek, de mindig nehezére esik ilyenkor vigyázni a gyerekre,
ha a szüleivel problémám van, akkor rendezzem le én ahogy akarom, ő nem veszekszik velük,
fogadjam el a hobbiját.
Ezek apróságok, de úgy érzem, hogy úgymond elvárásai vannak, de az enyémek nincsenek figyelembe véve. Jól érzem, vagy csak nyavajgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!