Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hónapos terhes vagyok. A...

2 hónapos terhes vagyok. A párom sajnos nem dolgozik, én igen, ezért arra gondoltam, hogy ha a kicsi két éves lesz akkor én visszamennék dolgozni a párom meg otthon maradna a kicsivel. Mit gondoltok erről? Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:
Más is megél ennyiből. Nekünk nem lesz hitelünk és az ilyenfajta véleményeteket tartsátok meg!!! A két utolsó válaszolóra gondolok.
2013. máj. 23. 20:43
 32/71 A kérdező kommentje:
A beképzeltség nálatok is befigyel!
2013. máj. 23. 20:51
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem beképzeltségnek hívják, hanem realitásérzéknek...
2013. máj. 23. 20:53
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből 2 felnőtt és egy gyerek kötve hiszem, hogy megél, vagy legfeljebb hatalmas nélkülözések árán.
2013. máj. 23. 20:54
 35/71 anonim ***** válasza:
69%

egy babára havonta minimum 50 ezret kell költeni. plusz a váratlan kiadások,mint pl. ha beteg lesz gyógyszerek. Nem kell albit fizetni, hogyha a szüleid ellátnak benneteket étellel,akkor az is megvan oldva.Ha rezsit sem kell fizetnetek az is mázli lesz. Marad 30 ezer kb. amit arra költötök amire akartok.

Másik kérdés,h ki mer a szülő nyakára költözni és szülni. mert én nem tenném meg, és szerintem sokan gondolják ezt így rajtam kívül!

De ti tudjátok! Mindenki máshogy élni az életét,hogyha nektek jó szűkölködni..

Még mindig nem értem,h a párod mi okból nem dolgozhat? Írd már meg. Lehet elég indok arra,h senki sem cseszegessen itt..

2013. máj. 23. 20:59
 36/71 anonim ***** válasza:

Nekem most egy éves a gyerekem.

Babakocsi = espiro magic-ot vettem ez igaz drágább, de könnyű nincs lift a másodikra kell felcipelnem ezért döntöttem mellette, amikor én vettem tavaly nyáron akkor volt azt hiszem 43 ezer (van olcsóbbért is babakocsi, de a súly számított nálam)

Kiságy (legegyszerűbbet vettem 10 ezer körül volt az ára, meg bele a matrac volt öt vagy hétezer nem emlékszem már...)

Ruhák - fogalmam sincs mennyit költöttünk rá de havi szinten párezerre kijön, ebben a hónapban vettem bodykat (7 darabos auchanos volt 2000 valamennyi, két nadrágot egy sapkát egy pólót - azt hiszem csak ennyit vettem)

Hálózsák ami véd is a hideg ellen hétezer körül van.

pelenka... na az egy bő 10-20 ezres tétel / hó

Babakaja

Cumisüveg

Fogalmam sincs mennyibe kerül a gyerek de sokba az biztos... (nem mertem még összeszámolni :D)

Na a lényeg a lényeg hogy az a kb. nyolcvanezer nagyon kevés lesz. Kellene a férjnek valamit produkálni. A Neis vac-c az hétezer volt ha jól emlékszem. A hasi és feji ultrahang az 10 ezer volt. Most csak próbálom felidézni mi mennyibe került.

2013. máj. 23. 21:14
 37/71 A kérdező kommentje:
Majd fog ha lesz rá lehetősége!
2013. máj. 23. 21:14
 38/71 anonim ***** válasza:
Város,h segítsünk, és te meg titkolózol.Miért nem dolgozhat a párod?? Lehet könnyebb lenne segíteni!!
2013. máj. 23. 21:17
 39/71 anonim ***** válasza:
De mi az oka???? Áruld már el!!
2013. máj. 23. 21:17
 40/71 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy én veszek egy csomó marhaságot???? Használtan is lehet babakocsit és kiságyat venni. És nem kell lenézni!!!!!
2013. máj. 23. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!