Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi minősül jogi értelemben...

Mi minősül jogi értelemben zaklatásnak? Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy nő megszült egy nemkívánt gyermeket. A biológiai apát és annak családját folyamatosan sms-ekkel, emailekkel, közösségi oldalakon tett bejegyzésekkel traktálja. Ezek tartalma vagy rosszindulatú, szitkozódó, vagy magyarázatot követelő. (A nő megkapja a törvény szerinti gyerektartást.)

2013. máj. 21. 22:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%

49%-os, te egy megcsalt feleség vagy, aki a férjét védi? Annyira hadakozol itten, hogy így tűnik.

Hidd el, egy d.gáshoz ketten kellenek. Egy gyerek "elkészítéséhez" is.

2013. máj. 21. 23:32
 22/37 anonim ***** válasza:
3%
21 baby, hiába nyomod, mert minden öngól neked:DD
2013. máj. 21. 23:34
 23/37 anonim ***** válasza:
19%
Akkor indulok gyereket csináltatni!:) minél több van annál több zsét kapok! Tiszta jó!:)
2013. máj. 21. 23:35
 24/37 anonim ***** válasza:
51%
49%-os, akár nő vagy, akár féfi, szánalmas a stílusod. De ez a legkisebb gond. A gondolkozásmódod a legszánalmasabb.
2013. máj. 21. 23:36
 25/37 anonim ***** válasza:
11%
23 Ment a zöldkéz, nálad a pont, rohanok veled:DDD
2013. máj. 21. 23:37
 26/37 anonim ***** válasza:
7%

24 Aki mondja:DD

+

"annak családját folyamatosan sms-ekkel, emailekkel, közösségi oldalakon tett bejegyzésekkel traktálja. Ezek tartalma vagy rosszindulatú, szitkozódó, vagy magyarázatot követelő. "

Csak nem képzeled, hogy ezekkel bármit is elérhetsz? Korábban kelj fel:DD

2013. máj. 21. 23:38
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

Thanks!:D hova megyünk a zséből? Mit szólnál Dubaihoz?:D

Majd fizeti a sok birka;)

2013. máj. 22. 07:30
 28/37 anonim ***** válasza:
39%

Azonkívül, hogy megértem az aggodalmad kedves kérdező, fogadd el a dorgálásom is:

Ha egy futó/egy éjszakás kapcsolatban intim kapcsolatot létesítesz ne foglalkozz azzal, hogy mit mondd a másik, neked is védekezni kell.

Alapból nem lehet csak úgy a szavára adni egy "idegennek",akit alig ismersz, másrészt ugye a nemi betegségek....

Egyik válaszoló írta régebben egy hasonló kérdésnél: "akkor is húzz gumit, ha azt mondja a nő, hogy nincs méhe"

Én is nő vagyok, s nem a női nem ellen írom ezen szavakat, csak szegény gyereket sajnálom, hogy ilyen felelőtlen szülőket kapott.

2013. máj. 22. 08:35
 29/37 anonim ***** válasza:
51%

49%-os: mi a helyzet az elvált apákkal? Azok se igazi apák?

Amúgy alapszabály: ha már félre akar vki dugni, csakis gumival! Mert nemcsak gyereket lehet ám így összeszedni...

És igen, a gyereknek joga van az apjához, akármilyen kapcsolatban/viszonyban is fogant. Az anyának nem kéne nyilvánosság előtt műsort rendeznie, ez visszataszító és valszeg semmit nem ér el vele, viszont az apuci is elég gerinctelen. És megérdemli... Bár tényleg nem így kéne.

2013. máj. 22. 08:48
 30/37 anonim ***** válasza:
65%

Annyira utálom ezeket a dolgokat... "A gyereknek joga van az apjához".."A magzatnak joga van az élethez"..bla bla bla....mindig joga van mindenhez.

Félreértés ne essék, családcentrikus vagyok, nagyon szeretem a gyerekeket, támogatom a házasságot. Jó képet kaptam mindezekről, szüleim rendesen felneveltek.

Szóval nem valami elcseszett gyerek vagyok, ami a "továbbörökítést" illeti.

Viszont ez az egész akkora hablaty!! Ha az abortuszról van szó, akkor én Svájc vagyok. De inkább azt mondanám, hogy nem vagyok nagy abortuszellenes, mert úgy gondolom, hogy egy nőnek joga van dönteni a saját teste felett!

Na de a gyerek....kit érdekel úgy őszintén?? Ha valaki nem akarja megtartani, nem fogja! Mert joga van dönteni. A gyereknek meg semmi joga!!

Ugyanez ebben a kérdésben. A gyereknek joga van látni az apját. Igen, csakhogy ehhez két ember kell és az apának pedig úgyanúgy joga van eldönteni, hogy látni akarja e!!

Mert ha a felnőtt gyerek összeveszik az apjával, ő volt az idióta, de az apa látni szeretné.

Akkor mondja bárki, hogy na de az apának joga van látni a saját gyerekét?? Nem! Mert mindenki tudja, hogy a gyerekének meg joga van dönteni arról, hogy ő bizony nem akarja látni!

Mindenkinek joga van maga felett dönteni! A kötelesség más, de ennek eleget is tesz a gyerektartással.

De a jogodat csak saját magadon gyakorolhatod! Tudjátok, szabad akart meg minden...aztán ki a francot érdekel, hogy másnak meg joga van...nem, nincs joga.

2013. máj. 22. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!