Mit tegyek mert a parom olyan lusta?
Figyelt kérdés
Fel eve koltoztunk ossze, es barmikor ha neki lenne dolga a haz korul o mindig ideges meg neha vitazik rajta, de hat a ferfi munkat nem fogom en meg csinalni. Mit tegyek hogy ne legyen ilyen lusta, h valtoztassam meg? Ö 20 eves.2009. okt. 3. 16:34
1/4 anonim válasza:
hát a férfi munkát nem neked kéne elvégezzni.. elég a házat takarítan, főzzni, mosni, teregetni stb.. Üljetek le és beszéljétek meg hogy változtasson a helyzeten..
2/4 anonim válasza:
Állj a sarkadra. Nekem ilyen problámáim nincsenek, mert ha jeét adja annak hogy éppen lusta vagy nem akar megcsinálni valamit, ellenben azzal hogy én egész nap ugrálok, jól beolvasok neki és lecseszem, ne persze nem üvöltök vele, vagy beszélek vele csúnyán, csak határozottan odaállok. Vagy ha ez sem segít, nem teszem elé a vacsorát meg a szörpöt meg a mittom én mit, hanem álljon fel érte és melegítse meg magának. Mindjárt tudja hányadán állunk. ettől függetlenül imádom, de ezeket én nem hagyom rá, ki nem állhatom, meg állhattam a here-vere pasikat.
3/4 anonim válasza:
Legyél te is lusta! Pár napi próba megéri. És mondd azt, amire ő hivatkozik.Látod szívem megértelek, mert most nekem sincs már kedvem főzni. Tudod mit, ne is csináljunk semmit. Te a kertet ne műveld, én meg nem főzök. Inkább pihenjünk. Aztán ha korog a gyomra, vagy leesik a tantusz, vagy nem. És ott tartasz ismét, ahol most. Akkor törjük a fejünket a köv. módszeren:)
4/4 anonim válasza:
Én megcsinálom a férfi munkát is(persze amit bírok), de azért mert tudom, hogy fáradt a párom mire hazaér. Mikor ő volt itthon valamiért és én nem ő is segített nekem.
De! Neked eszedbe ne jusson megcsinálni helyette. Ha magyaráz mondd meg neki, hogy nem csak te élsz a házban, sokkal többet kell csinálnod, mint neki, mégsem magyarázol. vagy ha semmi nem segít mondd meg neki, hogy hívsz egy mindenest és fizesse ki a költségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!