Minden meleg kissrác ilyen aranyos? Nagyon őrült vagyok ha örülnék ha az én kisfiam is ilyen lenne, és nem érdekelne hogy ha ezzel együtt meleg is?
Az unokatestvérem kisfia 13 éves, és egy iszonyatosan aranyos kisfiú. nem az a vad gyerek, sokkal kedvesebb, segítőkészebb, és érzelmileg nyitottabb. nagyon jó a szíve. Múltkor vendégségben voltak nálunk, és beszélgettünk, és kiderült hogy a fiú fél éve pszichológushoz jár, ugyanis kiderült hogy meleg. persze nem azért jár oda hogy "kigyógyítsák" ebből, hanem hogy megtudja beszélni az ezzel járó problémáit, amit az iskolában esetleg tapasztal. Igazából van neki egy úgynevezett "udvarlója" aki egy 14 éves fiú de csak ritkán találkoznak mert messzi lakik.
De amikor mennek valahova a barátjával, nem piálni, kimaradozni, discoba, és egyéb szenny helyre járnak, hanem moziba, múzeumba, meg persze játékparkokba. egyébként meg a gyerek tiszta, igényes, nem valami punk hülye gyerek, aki úgy néz ki mintha a pityuka lett volna a faterja...
Na most a kérdésem. Ez a viselkedés jobban jellemző a meleg fiúkra? Mert akkor én komolyan nem bánnám, ha az útban lévő gyerekem -fiú lesz- az meleg lenne :)
26 F
Inkább legyen bunkó és igya le magát minden hétvégén a fiam minthogy ratyi legyen.
Amúgy az is beteg amikor egy 13 évesre ráerőltetik ezt a dolgot elfogadás címszó alatt amikor ilyen idősen azt sem tudja némelyik gyerek hogy fiú-e vagy lány, akkor azt hogy tudná eldönteni hogy milyen nemű emberekhez vonzódik. Az meg hogy engedik hogy egy 14 éves farkalja egyenesen hányingerkeltő és nem mellesleg büntetendő kategória. Az ilyen szülőktől azonnal elvenném az összes gyereket.
ma 14:20
Nyugi van :)
azért ennyire ne kelj ki magadból,egy másik válaszolóval már sikerült megállapítanunk,hogy a kérdés csak egy újabb provokáció!
Ne etesd a trollt!
vagy a kérdező meleg és kitalált kérdés
vagy a kérdező a 13 éves meleg srác aki a reakciókra kíváncsi
13 éves a fiam, jólnevelt, kedves, értelmes és nem, nem szeretném, ha meleg lenne, de ha mégis, akkor is ugyanúgy szeretném, mert a fiam
A melegek egy része tényleg érzelmesebb és érzékenyebb. De az nem azt jelenti, hogy hetero nem lehet rendes, kedves és jól nevelt. Meg azt sem, hogy aki punk stílusú, vagy érdekesebben néz ki, az hülye vagy paraszt.
A megoldás egyszerű: ha jól neveled a gyerekedet, akkor nem lesz belőle sudribunkó... tehát az egész rajtad áll majd :).
Ez egy nagyon hülye elmélet már ne is haragudj.
Az, hogy ez a fiú kulturált helyekre jár, illedelmes, segítőkész és kedves, egyáltalán nem az identitásának köszönhető. Sokkal inkább a szüleinek, szerintem.
Egyébként benne van a dologban, hogy érettebb a koránál is.
(off: nagyon meglepődtem, mikor megláttam, hogy egy férfi írta ki a kérdést)
Én 26 éves meleg fiú vagyok.
nem hiszem,hogy lesz gyerekem valaha is.
de alapvetően a meleg gyerekek sokkal érzelmesebbek.
ez nem feltétlen genetikai adottság,hanem tapasztalásbeli.
Egy meleg gyerek sok olyan dolgot él meg,amit egy heteró nem.
Viszont ez nem lesz mindig így.Ha teljesen elfogadott lesz,illetve nem fogják már furcsaságként kezelni,lehet furán hangzik,de a melegek is elvesztik ezt a tulajdonságukat.
Egy 50 év múlva élő meleg gyerek már máshogy fogja megélni ezt,mint mondjuk mikor én voltam gyerek.
a mi osztályunkban rajtam kívül még 1 meleg fiú volt,persze nem volt kimondva,de mindenki tudta.
És osztályelsők voltunk.
A melegek gyakran igyekeznek kompenzálni azzal,hogy jobban teljesítenek,kedvesebbek.
Amúgy jó olvasni,hogy vannak ilyen heteró fiúk,mint a kérdező.
Ha nő lennék biztos nagyon vonzódnék az ilyen férfiakhoz.Mert aki egy ilyen kérdéshez így áll hozzá,azzal biztos öröm lesz az élet.
Nyitottság,szabadság,tabuk nélküli élet.
Sajnos kevés gyereknek adatik meg az ilyen szülő,sok emberből felnőtt korában nagyon kibukik,hogy milyen gyerekkora volt.
Kívánom,hogy találd meg a hozzád illő partnert,aki értékelni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!