Mivel lepjük meg őket?
Meghívtak minket egy meglepetés partira. 2 embernek lesz a születésnapja. Mindketten igazi angolok. Az egyik egy idősebb angol úr. A másik egy kedves barátunk angol nő.
Az úrnak tudjuk hogy mit szeretnénk, csak azt nem hogy hol tudjuk megvenni és mennyibe kerülne.
Az úrnak ezt szeretnénk vinni.
Ha valaki megtudná mondani hol tudunk ilyen ajándékot venni Budapesten annak nagyon megköszönném.
Viszont a másik ünnepelttel bajban vagyunk. Fogalmunk sincs hogy mit vigyünk neki.
Hobbija csak egy van. 40-es évek hagyományőrző. Olyan klubba jár, ahol beöltöznek 40-es évekbeli ruhákba, táncklubba jár és 40-es évekbeli táncokat ropják.
Arra gondoltunk hogy valami olyan ajándékot kéne vinni ami a 40-es évekhez kapcsolódik. De mit?? Fogalmunk sincs. Valaki esetleg pár tippet??
Miért nem érdeklődtök a gyártónál? Rendelni is kehet az oldalukon, és ott az elérhetőség is
1. rátapintottál a lényegre..:) és mik a 40-es évek kiegészítői. A kérdés hol kapható??
2. Pont ezen az oldalon néztem ki az üveget. Írtam is nekik, legalább háromszor, de nem válaszolnak.. Az üvegnél meg nincs ár megadva. A kérdés itt is az. Hol tudom személyesen megvenni?
Első vagyok! Nem vagyok szakérő, de ahogy nézegettem a képeket ilyen gyöngyös nyaklánc volt a divat. Bár nem tudom mi az az összeg amit szánsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!